Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що із захистом?

2016-12-05 10:53 «Динамо» в цьому сезоні пропускає дуже багато. За першу половину чемпіонату тільки в матчах із «Дніпром», ...

«Динамо» в цьому сезоні пропускає дуже багато. За першу половину чемпіонату тільки в матчах із «Дніпром», «Карпатами», «Зіркою» та «Олімпіком» вдалося зберегти власні ворота сухими. Цього дуже і дуже мало для досягнення високих цілей. Для прикладу, в цьому сезоні, який має тільки екватор, «Динамо» вже пропустило більше, ніж за весь минулий сезон.

В ЛЧ картина аналогічна. Минулого року на груповій стадії в «Динамо» було чотири сухих матчі, а в цьому поки тільки один.

Причини? Йде зміна основного воротаря. Цей процес не може відбуватися без болісно, але винити у всьому Рудька, якось не зовсім. Помилки є, але це скоріше наслідки гри оборони. В кожному матчі суперник щось створює біля воріт «Динамо»

На питаннях захисту, я б хотів зупинитися більш детально. Точніше на тому, що відбується із захисниками київського клубу

  1. Відсутність конкуренції. Драговіч пішов влітку, Даніло в цьому сезоні майже не грає, Бурда тільки повернувся після річного простою, Очігаві майже не довіряє Ребров. Тобто, якщо здорові та не дискваліфіковані Морозюк, Віда та Хачеріді – вони грають. Селін не витримує конкуренції. Тільки на лівому фланзі між собою конкурують без особливого успіху( що Кобахідзе зробив із Макаренком в суботу?!) Макаренко та Антунеш. Ні про яку конкуренцію не йдеться. Гравець може не працювати на всіх можливостях на тренуваннях, може допускати помилки, але він буде грати, бо особливої альтернативи йому просто немає

  2. Відсутність визначеності. Віду хочуть бачити в «Торіно». Це не великий секрет. Торо шукає заміну поляку Гліку, який був до цього головним захисником другої команди( Форца «Юве») із Турина. До цього в ЗМІ писали про інтерес «Сандерленда». Антунеш через пресу заявляє про бажання повернутися до рідної Португалії. Контракти Макаренка та Хачеріді завершуються влітку.

  3. Травми. Хачеріді пропустив більшу частину серпня( добре, що Драговіч ще був), Віда отримав неприємну травму в матчі проти «Дніпра», Даніло Сілва майже нічого не зіграв у цьому сезоні. Бурда, якому довіряє Ребров, теж тільки нещодавно відновився від важкої травми. Виходить ціла лінія захисту.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.12.2016, 10:53
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть