Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Варто насолодитись миттю

2016-12-07 22:45 Зараз є декілька актуальних тем. Вчора була така чудова перемога. І ми вже декілька днів спостерігаємо ... Варто насолодитись миттю

Зараз є декілька актуальних тем. Вчора була така чудова перемога. І ми вже декілька днів спостерігаємо як шахта веде наступальну, анти динамівську агресивну компанію. Точніше ця компанія триває вже десятиріччя, та вона завжди загострюється напередодні матчів. Але в останні дні все це набуває апогею. Маразм досягає свого найвищого рівня.

І маразм виходить від людини, яка сама є головним корупціонером і злочинцем в Україні. Ому особисто я вважаю тролінг від гравців найкращою відповіддю, бо гумор – найкраща відповідь злобі. А про вчорашню гру таки варто сказати декілька слів.
Та вперш за все хочу привітати нашу команд Ю-19 із блискучим виступом у заключному матчі. Де навіть без половини гравців основи команди цілком по грі довела свою спроможність боротись і перемагати на такому рівні. Є багато різних думок. Більшість розповідає про юнацький, дитячий футбол. Хоча ми ж всі знаємо, що Пеле у 16 забивав на ЧС, а Роналдо у 17. Саме тому у 17-18 років гравці спроможні демонструвати якісний футбол. Так, зрозуміло, що іноді не вистачає досвіду, щоб у певних проміжках матчу, коли треба робити аритмію, грамотно притримати м’яч. Та все ж таки є певні показники, за якими можна побачити рівень гравців. Це швидкість мислення, швидкість прийняття рішень, вміння командно перебудовуватись, добігати і закривати зони в атаці, при захисті. І все це із дотриманням командної структури. Вміння відкриватись під м’яч у грі, вміння віддати, пробити. І тут у багатьох компонентах ми бачимо наскільки індивідуально ці гравці готові, бо вони приймають рішення, вміють грати де треба жорстко, де треба хитро, де треба нестандартно. Зрозуміло, що далеко не всі ці гравці зможуть реалізувати себе в дорослому футболі. Але можна сміливо казати про 4-5 гравці, які вже зараз спроможні допомогти першій команді, підсилити конкуренцію. Можна казати лише те, що ця команда найкраща, серед усіх юнацьких команд у цій ЛЧ за підсумками групового турніру.

Стосовно першої команди, то ми бачимо все як завжди. У нас якщо Динамо грає невдало, то ми розходимось і критикуємо все підряд. Ми розповідаємо про поганого Реброва, що він взагалі не тренер. А коли Динамо виграє, то ми шукаємо котів у мішку. Ми починаємо розповідати, що пощастило, що це не Динамо зіграло сильний матч, а суперник був ніяким, що суддя допоміг, що дико фартонуло… Це така ментальність. Я не буду казати, що сьогоднішнє Динамо має сильний склад. Так, є багато проблем і ми це бачимо по загальним результатам. Команда потребує підсилення якісними гравцями у кожну лінію, починаючи з воротарської. Та я не можу не сказати головного, що команда показала видатну гру. Цілком можливо, що це був найкращий матч Динамо за багато років. Ми забивали більше, але не на такому рівні. Рівень гри, самовіддачі і реалізації моментів. Все склалось. Тому треба бути реалістом. Зіграли видатний матч, який назавжди буде записаний в історію Динамо. За що я команді вдячний.

Так, нас чекає ще одна гра. І проти нас буде грати особливий суперник. Саме той суперник, який напередодні матчів із нами починає брудні компанії. І це на тому фоні, що ми провалили осінь в чемпіонаті. Саме тому матч 12 грудня стає принциповим. Проти нас буде грати брудна команда, яка зараз демонструє організований футбол високої якості. Особливі емоції, особливі налаштування. Вже треба починати підготовку. Та сьогодні варто порадіти перемозі. Будемо сподіватись, що ми ще раз грюкнемо дверима.

Дякую вам за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.12.2016, 22:45
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть