Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про долю Хачеріді Выбор редакции

2016-12-21 20:03 Євген Хачеріді (фото: О.Попов) Про долю Хачеріді

Євген Хачеріді (фото: О.Попов)

Євген Хачеріді – один із кращих центральних захисників нашого чемпіонату останніх років. Зараз йому вже 29-ть років. Він ще має контрактні зобов’язання із київським клубом до літа 2017 року.

Влітку 2013 року донецький «Шахтар» був дуже зацікавлений в послугах динамівського захисника, який в той час мав певні проблеми із тодішнім тренером Олегом Блохіним. Ігор Суркіс приложив максимум зусиль, щоб провідний захисник залишившись в Києві підписавши із ним дуже « солодку» году, яка зараз вже добігає до свого завершення.

Майже весь час агентом Євгена Хачеріді був Андрій Головаш. Але цієї осені вони розійшлися. Я думаю, що причина в тому, що Головаша не влаштовує відсутність амбіцій у Хачеріді. Агент більш загострений на роботу в Європі( саме Головаш був агентом Вороніна, влаштував Юрченка у «Баєр» влаштовував Олійника в Нідерландах та зараз в Німеччині, також веде справи Беки Вечібердзе який виступає в молодіжних командах « Бетиса), а Хачеріді, швидке за все, все влаштовує в Україні. Зараз агентом Хачеріді є Вадим Шаблій( побачте, що жодних проблем із збірною тепер у Жені не буде).

Для «Динамо» варто обдумати ситуацію, яка складається і прийняти правильне рішення. Безперечно спад у грі Хачеріді присутній. Наскільки він ще має мотивацію грати та розвиватися саме в Києві? Я не беруся брати відповідальність щоб давати відповідь. Останні матчі показують, що проблеми є. На високому рівні він ще зможе грати мінімум років 3-4. Тобто, особливих перспектив для прогресу та можливої продажі майже немає. Я не думаю, що ці складові можуть збільшити про збільшення зарплатні, а виходячи із економічної ситуації, як зараз є в країні та гри самого гравця, варто говорити про зменшення зарплати

На мою думку, якщо піде щось не так із «Динамо» інтерес до Хачеріді може знову проявити «Шахтар». Донецький клуб зараз має проблеми із запрошенням кваліфікованих гравців, як і всі команди в Україні. А тут гравець за якого нічого не потрібно платити. Їхати нікуди не потрібно, бо «Шахтар» мешкає теж в Києві. Навіть якщо буде грати в Харкові, команда поки залишиться жити саме в столиці. Легіонери вже звикли. Кучеру вже 34 та має він контракт до літа. На Ордця та Кривцова надії не дуже багато. Вони обоє не дуже стабільні гравців. А тут ще потенційно ЛЧ. Я думаю, на такому рівні їм класу не вистачить. Таку зарплату, як зараз Хачеріді отримує в «Динамо», я думаю, що «Шахтар» готовий буде платити.

Про європейські перспективи для Хачеріді із Шаблієм мова не йде. Це доведено Ярмоленком, Ракицьким, Степаненком.

Так часто буває, що гравець який підписує нових довгостроковий контракт із «Динамо» відразу починає здавати у футбольному плані. А тут ще вік – майже до 30-ти років.

Дуже сподіваюся, що керівники «Динамо» приймуть зважене рішення, яке влаштує всі сторони і зробить команду тільки сильнішою.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.12.2016, 20:03
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть