Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Справи орендованих гравців, або майже гарантовані 15 мільйонів євро влітку Выбор редакции

2017-01-09 18:07 «Динамо» на сезон 2016-2017 по різних причинах відправило по орендах чимало гравців. Хтось набирається досвіду в ... Справи орендованих гравців, або майже гарантовані 15 мільйонів євро влітку

«Динамо» на сезон 2016-2017 по різних причинах відправило по орендах чимало гравців. Хтось набирається досвіду в УПЛ, а хтось поїхав і до Європи таким чином розгрузивши зарплатну відомість команди.

Хочу поділися власними враження про виступи орендованих динамівців

( фото Ільї Хохлова)

Лукаш Теодорчик. Польський форвард став справжньою машиною для забиття голів у Бельгії. Я неймовірно радий, що він знайшов свій клуб та зараз перебуває в гарні формі. Ніколи не приховував власних симпатії до ігрових якостей Лукаша

На скільки я розумію, «Андерлехт» має право викупити гравця після завершення сезону приблизно за 5 мільйонів євро. Я впевнений, що він цією опцією скористається і відразу перепродасть Теодорчика в 3 рази більше. Іспанська преса вже пише про інтерес « Севільї». Є таке відчуття, що замість Тео «Андерлехт» візьме Мбокані, які до «Динамо» саме грав за цю команду, та влітку стане вільним агентом.

Звичайно, дуже не приємно, що в Києві не змогли розгледіти всіх чеснот та талантів Теодорчика. Але в цьому є і невеличний позитив. «Динамо» знайшло потенційно сильного нападаючого в Польщі. Тобто, селекція спрацювала дуже гарно. Я слідкую за польський футболом, я не міг собі навіть уявити, що на Лукаша можна звертати увагу. Був собі посереднім нападаючим не більше

Історія Теодорчика дуже схожа на історію Мехмеді, який дуже гарно розкрився в Німеччині та отримав запрошення до «Баєра». Я думаю, що із цих історій варто винести досвід. Точніше прописувати контракт більш гнучко для «Динамо». Наприклад, додаткові гроші за голи, матчі і тому подібне

( фото Ільї Хохлова)

Діомерсі Мбокані. Оренда Мбо в «Халл» Сіті завершується в один час із контрактом із «Динамо». Це відрізана дорога для нашого клубу, тому особливо про це не варто говорити. Скажу, що за своїм потенціалом Мбокані міг грати у самих сильних клубах Європи, але через характер так ніде серйозно не грав.

( фото Ільї Хохлова)

Юнес Беланда. Не так давно Беланду французька преса визнана найкращим трансфером літа. І це при мільйонах «ПСЖ», активній трансферній кампанії «Монако» вічних перебудовах « Марселя», виступу в ЛЧ «Ліона» . Дійсно, в «Ніцці» Беланда повернувся на свій високий рівень, який в нього свого часу був у «Монпельє»

Я думаю,що там також прописана сума за яку французи можуть викупити його контракт. Жодних сумнівів теж не має, що вони не скористаються цією опцією. Минулої зими, коли Беланда переходив до «Шальке» преса писала, що німці заплатили за оренду 2 мільйони євро, і мають право викупити трансфер мароканця за 10. Я думаю, що зараз фігурують подібні суми. Контракт Беланда із «Динамо» розрахований до літа 2018 року.

Трансфер та проблеми Юнеса показали, що «Динамо» та й всім українським командам не варто дивитися на топ –європейські чемпіонати. Гравці їдуть сюди тільки за грошима, сам футбол -їх дуже мало цікавить. Так було із Матузалемом та Лукареллі в «Шахтарі», Інкумом, Алсідешем та Боатенгом в «Дніпрі», а в «Динамо» таких історії було багато. Але це тема окремої розмови

( фото Ільї Хохлова)

Артем Кравець.Ніколи не був прихильником таланту цього нападаючого, але дуже радий, що він знайшов свій чемпіонат. Саме в Іспанії є багато зон, куди працьовитий та доволі швидкий форвард любить вриватися.

«Гранада» вилетить до Сегунди. В цьому жодних сумнівів немає. Але я думаю, що Кравець залишиться в Іспанії. Своєю грою Артем повинен привернути увагу середняків, або команд із другої частини турнірної таблиці. Я думаю. що йому в цьому питання потрібно піти на зустріч. Якісь гроші за Артема можна і потрібно виручати. Контракт Кравця із «Динамо» теж діє до літа 2018 року

( фото Богдана Зайця)

Владислав Калітвінцев .Я бачив майже всі матчі « Чорноморця» в чемпіонаті. Окрім лівої ноги Калітвінцев не показав нічого. В принципі, навіть на рівні не дуже сильного « Чорноморця» він там нічим не вирізняється. Навіть не лідер. Я думаю, що роль лідера в Одесі більше належить Данченку, Мартиненку.

Серед гравців 1992-1993 року народження в системі «Динамо» та «Шахтаря» найталановитішими вважалися Калітвінцев та Тотовицький. Влад зараз знаходиться між одеським «Чорноморцем» так аутсайдером другої Бундесліги. Контракт Тотовицького ще півтора сезону належить «Шахтарю», але зараз він дуже не стабільно грає за аутсайдера бельгійської ліги « Кортрейк». Я так розумію, що в Фонсека на цього не особливо розраховує Майже їхній однорічка Олександр Караваєв, який ніколи не вважався особливим талантом, зараз матиме можливість пробувати свої сили в турецькому «Фенербахче» та постійно викликається у розташування збірної. Якби Калітвінцев та Тотовицький ставилися до футболу та працювали над собою, так як Караваєв- обоє грали б в основі «Динамо» та «Шахтаря»

Не знаю, напевно, не варто дивитися на прізвища. Із Калітвінцевим все стає ясно. Йому вже 24. Його рівень не дозволяє претендувати на щось серйозне в «Динамо» та ще й травми час від часу дають про себе знати.

( фото Ільї Хохлова)

Олександр Андрієвський .Приблизно та сама історія, що із Калітвінцевим. Андрієвський має гарну ліву ногу, гарно бачить поле, це все. Слабка швидкість, відсутність думок, характеру, багато програної боротьби. Навіть на рівні Одеси він не завжди основний. Той же Оріховський виглядає на порядок цікавіше

( фото Ільї Хохлова)

Дмитро Хльобас. Минулий рік почав дуже здорово у « Ворсклі», але восени – відверто розчарував, як і вся команда. Навіть не завжди потрапляв до основного складу. До цього варто ще додати провальні матчі кваліфікації ЛЄ проти хорватського «Локомотива», де Хльобас не забив пенальті і був не помітним гравцем.

Моя думка, що Дмитру потрібно думати про чергову оренду. Із Сачком великого прогресу не буде.

( фото Богдана Зайця)

Андрій Цуріков. Доволі непогано провів першу частину чемпіонату в складі «Олександрії». Діяв на позиції лівого захисника. На мою думку, Цуріков повернувся до того рівня, що в нього колись був в «Металурзі» Запоріжжя, коли він переходив в «Динамо»

На жаль, поки він не складає враження гравця, який може підсили команду Реброва. До того ж, на позиції лівого захисника є Макаренко та Антунеш, а в молодіжній системі підростають Осман, Михайличенко та Дубінчак. Двоє перші сильніші за Цурікова вже зараз, а інші – мають більшу перспективу.

( фото Богдана Зайця)

Роман Яремчук. Почав не зовсім виразно, але потім почав додавати буквально із першого матчу. Я думаю, що головна причина прогресу Романа – довіра з боку Шарана. Він йому довіряв, коли не все на початку виходило, а Роман відплатив йому своєю грою.

Я вважаю, що Яремчук вже зараз може приносити користь «Динамо». Тільки йому потрібно довіряти. В разі, якщо молодий нападаючи залишиться в Києві, так потрібно відпускати Гладкого. В противно випадку, я думаю, не варто взагалі чіпати гравця і надати йому можливість спокійно прогресувати та працювати в Олександрії

Перший матч другої частини чемпіонату проти «Зорі». Точно цей матч пропустить Мораєс. Думаю, що це буде не єдиний матч, який бразилець пропустить за витівки в матчі проти «Шахтаря». Думаю, що Ребров буде просто змушений більш ретельно дивитися за Яремчуком.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.01.2017, 18:07
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 1   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть