Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нова кров для Андрія Шевченка

2017-01-11 10:16 Головний тренер збірної Андрій Миколайович Шевченко неодноразово підкреслював, що костяк збірної вже ж, але селекція буде ... Нова кров для Андрія Шевченка

Головний тренер збірної Андрій Миколайович Шевченко неодноразово підкреслював, що костяк збірної вже ж, але селекція буде проводитися в будь-якому випадку. Хто проявив себе із гарної сторони на футбольному полі завжди може отримати запрошення до збірної Дуже хочеться, щоб це не були тільки слова. Пригадую, як для минулого тренерського штабу, це була величезна проблема.

Віталій Буяльський забивав « Порту» та « МС», але так до збірної і не потрапив. Сергій Рибалка стабільно грав за «Динамо», був лідером середини поля, але довго не міг отримати навіть запрошення.

Я підготував власну версію гравців, які, на мою думку, в першій частині сезоні заслужили на увагу із сторони тренерського штабу

Артур Рудько

( фото Динамо Київ від Шуріка)

Безперечно, що Андрій П’ятов- основний воротар збірної. Він це заслужив та довів. Тут немає жодних питань. Але за його спиною є певні проблеми. Денис Бойко провалився в Туреччині, зараз провалюється в Іспанії. Думаю, що проблем із ігровою практикою до кінця сезону йому просто не уникнути. В Дениса є дуже гарне лобі в зірній. Це трененр воротарів Педро Хара, який свого часу працював із ним в «Дніпрі». Але навіть із таким лобі буде дуже важко без ігрової практики. Ми всі бачимо, що психологія є не найсильнішою стороною Бойка. Олексій Шевченко стабільно грає тільки пів року. Цього дуже мало, тим паче, що в його грі вистачає помилок

Рудьку зараз – дуже важко. Без порівнянь із Шовковським просто нікуди. Із усіх можливих точок зору будь –якому гравцеві важко замінювати легендарних гравців, безперечно таким був Шовковський для «Динамо». Після кожної помилки чи голу завжди будуть говорити, що СаШо такої помилки би не здійснив, або дістав би цей м’яч. Але Артур два останні матчі ЛЧ провів на нуль, відчувається, що він набирається досвіду, подальший прогрес можливий. Я думаю, що нехай вже краще дублером буде гравець, який постійно грає та знаходиться в тонусі, ніж гравець без практики

Валерій Лучкевич

( фото Ільї Хохлова)

На мою думку, Лучкевич це така собі копія Соболя тільки на правому фланзі. Такий самий молодий, амбітний, швидкий, може діяти як в захисті так і в півзахисті на фланзі, тільки об’ємі роботи, працездатності Валерій переважає Едуарда.

Шевченко використовує на правому фланзі Богдана Бутка із «Шахтаря». По ньому запитань немає, навпаки, він із Ярмоленком створив доволі гарну зв’язку на правому фланзі. Але ж ротація, заміна теж потрібна. На одному Федецьокому далеко не поїдеш. Тим паче, що Лучкевич може зіграти і в півзахисті.

На жаль, Лучик пропустив велику частину сезону через травму, але якщо вже Шевченко говорить про омолодження збірної, я думаю, що про Валерія не варто забувати. Тим паче, що він може реально приносити користь.

Владлен Юрченко

( фото прес-служжба ФФУ)

Теж молодий гравець, який на старті сезону отримав важку травму( в розташуванні збірної перед матчем із Ісландією). Гравцями, які мають досвід гри в чемпіонаті Німеччини та ЛЧ не варто розкидатися. Тим паче, що Юрченко може бути дуже корисним в контролі м’яча, якого так прагне тренерський штаб збірної. Та й Коваленко із Зінченко виглядаюь не дуже переконливо.

Роман Яремчук

( фото Богдана Зайця)

Я так розумію, що в збірній вже визначилися із основним форвардом. Селезньов поїхав на чергові заробітки, Зозуля поки без практики та перебуває дуже близько до оренди. Кравець грав в основі своє команди, не в самій слабкій лізі, забиває. Тому все справедливо. Тут питання тільки в тому, що Артему набагато простіше грати, коли є простір, а коли потрібно діяти в позиційній атаці він має певні проблеми. Просто порівняйте матчі проти Туреччини та Косово. В першому заробив пенальті та забив, мав ще нагоди, а в другому – тільки гол після рикошету( був забитий після швидкого виходу із оборони).

Яречмук доволі гарно виглядає в позиційних атаках. Може прикрити м’яч, корпусом, може « продавити» суперника, обіграти один в один, віддати тонку передачу, обігратися, запресенгувати суперника все це при ньому. Це він показав не на слабких суперниках, а скажімо в матчах проти «Шахтаря»Подивимося, як у нього складеться повернення до «Динамо». Дискваліфікація Мораєса повинна додати йому сил та натхнення.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.01.2017, 10:16
11.01.2017, 10:16
260877 1 kochin.tolik
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть