Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Молода кров чемпіонату

2017-01-18 12:43 Економічна ситуація в країні не змогла не зачепити український футбол. Звичайно, що кращі легіонери їдуть, а ... Молода кров чемпіонату

Економічна ситуація в країні не змогла не зачепити український футбол. Звичайно, що кращі легіонери їдуть, а на їхнє місце приходять молоді гравців. Зараз на слуху Коваленко, Циганков, Беседін, Яремчук багато говорять про потенціал Борячука. Це все гравці із провідних команд чемпіонату, а є ще гравці із не таких відомих команд, але вони також себе дуже гарно зарекомендували в першій частині чемпіонату.

Андрій Лунін( «Дніпро")

( фото Олега Дубини)

Дмитро Михайленко довго шукав воротаря. Свій шанс мали все окрім Данила Кучера, але врешті зупинився на Андрію Луніну. Гра на виходах, гра на лінії – дуже важливі компоненти в грі будь-якого воротаря, але на першому місці – психологічна стійкість. От якраз це про Луніна. Він дуже спокійний та врівноважений гравець незважаючи на вік( гравець 1999 року народження). Якихось особливих сейвів у нього не було, але він ловить все, що потрібно ловити, по мірі можливостей виручає свою команду. Потенціал для росту – величезний, головне правильно направити талант. Вже зараз активно говорить про інтерес «Шахтаря».

Максим Луньов( «Дніпро»).

( фото Олега Дубини)

Минулого року в команді "Дніпра" Ю -19 Луньов та Леднев дуже гарно зажигали. В цьому сезоні – Леднев зажигає в юнацькій ЛЧ, а Луньов вже грав в основі «Дніпра» вигравши, на мою думку, цілком заслужено конкуренцію в Андрія Блізніченка. Потенціал в нього теж дуже серйозний, потрібно тільки багато та правильно працювати. Між-іншим, Луньов є одним із лідерів збірної України Ю -19 під керівництвом Володимира Циткіна

Іван Лобай( «Карпати»).

( фото Станіслава Ведмедя)

Влітку Пластун, Гітченко та Новотрясов залишили Львів. Фактично в команді залишилися тільки два центральні захисники – Лобай та Нестеров. Як не дивно, але вони зіграли доволі надійно, хоча разом почали грати тільки із літа, коли до команди прийшов Нестеров( можливо за виключенням матчу проти Динамо в Києві). Свого часу Йовічевіч пробував Лобая на позиції лівого захисника, але тоді не склалося. В новому сезоні Іван відіграв всі матчі( можу помилятися), навіть забив гол( Зорі), особливих нарікань на його гру немає. Заслужено отримав запрошення до молодіжної збірної. Я думаю, що після зими може додати, потенціал відчувається.

Юрій Романюк( «Волинь")

(фото Миколи Мартенюка)

Віталій Кварцяний почав його підпускати із минулої весни. Зараз вже став основним правим захисником команди. Швидкий, мобільний, виконує великий об’єм роботи на полі, активно підключається до атаки, але відчувається величезна прогалина в тактичному плані. Але йому тільки 19 років. Подальший прогрес можливий. Кварцяний може розкрити гравця, а розвивати йому вдається не дуже сильно.

Роман Никитюк( «Волинь»). Кварцяний відкрив центральних захисників Хачеріді та Папу Гуйе. Такий само високий, фізично сильний Никитюк. Він дуже старається, віддається футболу на повно, але не вистачає тактичної підготовки.

Сергій Петров( «Волинь»).

( фото Олега Дубини)

Типічний нападаючий –стовп. Гарно грає головою та корпусом, але має дуже слабку техніку роботи із м’ячем. Петров –це типічний нападаючий розуміння стилю футболу Кварцяного. Може прогресувати і далі, але для цього потрібна ігрова практика. Не впевнений, що без довіри тренера, або на рівні молодіжних команд інших клубів, зможе прогресувати далі.

Мар’ян Мисик. Не думав, нідерландські тренери Сталі набравши легіонерів будуть довіряти молодим українським гравцям. Мисак є вихованцем структури Металурга Донецьк та в спадок став гравцем Сталі. Фланговий гравець, доволі швидкий із технікою. Не вистачає впевненості, психології . Я так розумію, що другій частині сезону буде конкурувати із своїм земляком із Львівської області Орестом Кузиком.

Максиму Грисьо буде дуже важко грати при схемі із трьома центральними захисниками та одному гравцеві на фланзі, яку ставить Карпатам Дулуб. Абсолютно не вірю в Баланюка . Можливо ще якість люди будуть із Когута, Вакулка та Кочергіна

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.01.2017, 12:43
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига конференций Фиорентина Виктория 0 : 0   18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть