Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фланговий футбол повертається? Выбор редакции

2017-01-24 11:03 Я дуже радий, що «Динамо» повертається до флангового футболу. Подивився два перші матчі на зборах в ... Фланговий футбол повертається?

Я дуже радий, що «Динамо» повертається до флангового футболу. Подивився два перші матчі на зборах в Марбелії. У двох матчах – дві легких перемоги. Рівень суперника не дуже. Але всі 6 м’ячів були забиті після флангових навісів/ прострілів/ передач. Причому це було зроблено не в позиційній довгій атаці, а в швидкій атаці без зайвих пасів у середині поля.

Результативним передачами відзначилися не тільки флангові гравці атаки( Ярмоленко, Дерліс), але і флангові захисники( Михайличенко , Тимчик, Морозюк). На ці передачі активно йдуть не тільки форвард, але і центральні півзахисники та навіть із протилежного флангу. Виходить, що при атаці відразу 3-4 гравці вбігають в штрафну і можуть завершити атаку.

Перший матч проти «Санткт – Паулі». Спочатку Морозюк, а потім Михайличенко віддали дуже влучні навісні передачі на Беседіна та Гармаша. Морозюк забив після подачі із лівого флангу того ж Михайличенка та виносу захисника на лінію штрафної. Після чого послідував невідпорний удар. При цьому, в матчі із німцями дуже хороші шанси після флангових атака мали Громов та Циганков

( фото Football.ua)

В другому матчі проти китайського «Тяньцзиня» все повторилося. Гармаш забив після флангової передачі Дерліса. Ярмоленко забив після флангової передачі Тимчика. Громов після пасу Ярмоленка. При цьому, знову ряд моментів було створено якраз із флангів.

Звичайно, що це збори. Рівень суперника поки дуже посередній. На рахунок особливо звертати уваги не потрібно. Командна швидкість бажає кращого, не все поки виходить. Але ГОЛОВНЕ- проглядається бажання та спроби поставити конкретну ігрову модель гри, проводити зміни. Проглядається певна картинка футболу, який хоче бачити тренер.

При такій системі гри повинно було стати простіше грати Гладкому. Все –таки, він фактурний нападаючий і завжди був загострений на передачі. Але у нього поки нічого не виходить. Поки дуже важко Яремчуку. Напевно, через те, що стиль "Олександрії" дуже сильно відрізняється від стилю "Динамо". В Шарана Роман теж починав дуже важко. Тут потрібно терпіння. Поки найсильніше із нападаючих виглядає Беседін. Буде цікаво подивитися, як при такому футболі проявить себе Мораєс, який тільки відновився від травми. Гарно себе проявляє Богдан Михайличенко. Два асисти. Я думаю, що це доволі непоганий результат. Важливо, що всі чотири вінгери виглядають продуктивно. Кожен має якісь свої моменти та асисти.

Буду спостерігати далі. Початок мені подобається. Буде цікаво, як «Динамо» буде виглядати на фоні більш сильніших суперників.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.01.2017, 11:03
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть