Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Удачі тобі, Лучик!

2017-01-28 17:57 Не знаходжу для себе жодних логічних аргументів на рахунок трансферу Лучкевича до бельгійського «Стандарда». Я б ... Удачі тобі, Лучик!

Не знаходжу для себе жодних логічних аргументів на рахунок трансферу Лучкевича до бельгійського «Стандарда». Я б зрозумів, якби цей клуб грав чи претендував на ЛЧ, мав серйозні досягнення в ЛЄ чи навіть вмів працювати із гравцями та потім їх вдало продати, але я не можу сказати це про льєжський клуб

( фото Станіслава Ведмедя)

Чемпіонат Бельгії зараз має славу чемпіонату в якому гравці розвиваються та мають реальні можливості потрапити до топ-чемпіонатів.

Не секрет, що там є скаути майже всіх провідних клубів світу. ПРосто подивісться на імена та клуби гравцяв, які грають за збірну Бельгії

Для прикладу чемпіон "Брюгге" цього літа продав найбільший свій діамат правого захисника Томаса Маньє до "ПСЖ" за 7 мільйонів. "Андерлехт" продав свого таланта Прата за 10 до "Сампдорії", Дефура до "Бернлі" майже за 9, Окаку за 6 до "Уотфорда" та Сіллу за 3 до "КПР". Недавній суперник "Шахтаря" по ЛЄ" Гент" цього літа заробив теж більше 20 мільйонів продавши Кумса до "Уотфорда", Селса до "Нюкасла" та Депуатра до "Порту". Клуб Руслана Малиновського "Гент" влітку заробив більше 11 мільйонів на переходах Кабасале до "Уотфорда" та Кабано до "Фулхема", а цієї зими продав до "Лестера" за 20 мільйонів нігерійського опорника Ндіді. "Стандард" продав тільки на 6 мільйонів, до італійського "Кьєво" був проданий Мпоку за 4 мільйона та за 2 Сантини до французького "Кана". Взимку капітан команди француз Требель перейшов до "Андрерлехта", але там сума переходу не відома. Просто порівняйте суми, чемпіонати та назви клубів. Невже Лучкевич не хоче розвиватися далі, і хоче максимум грати в першості Бельгії та третьорядних клубах Європи???

В "Стандарді" багато легіонерів із всіх куточків світу. Є і бразильці, є африканці, є навіть представники Данії та Португалії. Є також 4-ри французи. Андрій Тотовицький не так давно у великому інтерв’ю розоповідав, що тренуванні дуже важко порозумітися, бо кожен розмовляє на своїй мові. Зазвичай наші гравці не можуть вивчити одну мову, а тут цілий відразу декілька мов

Я так розумію, що "Стандард"давно хотів підсилити цю позицію. Влітку вони активно цікавилися Караваєвим, він теж гравець правого флангу, за манеро гри схожий із Лучкевичем, тільки більше орієнтований на атаку, але і без проблем може зіграти захисника. Подивився склади «Стандарда» в ЛЄ, так там велика ротація на правому фланзі, як в захисті, так і в півзахисті.

Преса пише про 1.2 -1.5 мільйона євро за трансфер. Я майже впевнений, якби не наявність Данченка, Караваєва та Бутка на контракті в "Шахтарі"( от як готувалися до заміни Срни), так Лучик був би гравцем донецького клубу. Жаль, що "Динамо" для себе вирішило не звертати увагу на цього гравця. Я так розумію, що Ребров бачить перспективу в Тимчику.

Удачі Лучкевичу! Сподіваюся, що в Бельгії він вийде на новий рівень і буде розвиватися та прогресувати. Все –таки, Валерію вже 21 рік, час переставати бути перспективним та ставати стабільним гравцем в дорослому футболі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.01.2017, 17:57
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть