Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На «Аякс» із оптимізмом Выбор редакции

2017-02-11 18:21 Амстердамський «Аякс» – чемпіон Нідерландів на юнацькому рівні. Саме завдяки цьому він потрапив до юнацької ЛЧ. ... На «Аякс» із оптимізмом

Амстердамський «Аякс» – чемпіон Нідерландів на юнацькому рівні. Саме завдяки цьому він потрапив до юнацької ЛЧ. Доросла команда «Аякса» була відсутня в ЛЧ. Не змогла пройти кваліфікацію у вигляді російського «Ростова». Восени грала в ЛЄ. Так минулого року юнацька команда «Динамо» матчі плей –офф грала із англійським «Міддлсбро».

Доросла команда якого взагалі виступала в другому за рівнем чемпіонаті Англії Чемпіонатшипі

В попередньому раунді змагань( учасники, які зайняли в своїх групах другі місяця починаючи раніше) «Аякс» переміг «Ювентус» 2-0. Не варто із цього робити велике досягнення. Ми всі знаємо, що вже не один рік на юнацькому рівні Італія має велику кризу. Варто тільки подивитися на збірну Італії. Кадровий голод там вже не один рік. Не так давно була гарна можливість побачити молодіжну команду» Наполі», яку вважають одною із самих сильних юнацьких команд в країні( так писали наші видання). Юні динамівці двічі їх переграли 4-1 та 0-2. Причому рахунок повністю відображає події на полі.

Система підготовки молодих футболістів в «Аяксі» така, що всі команди грають за схемою 4-3-3. Це зроблено для того, щоб молоді гравці швидше переходити із вікового рівня та швидше адаптуватися в дорослому футболі. Щось на подобі іспанської підготовки гравців в «Динамо». Ця схема гри передбачає атакуючий футбол та активні фланги. В принципі, знаходжу в цьому тільки позитив. Грати проти граючої команди простіше, ніж проти автобусів та окопів. Команда Юрія Мороза дуже швидка, швидка якраз флангами. Янакову а Ледневу не можна давати простір, інакше це все закінчиться для суперника великими проблемами.

В Нідерландському футболі зараз теж є криза. Команда пропустила останній ЧЄ не змігши пройти кваліфікацію. Склад збірної вже давно потребує нової крові. «Аякс» теж має в цьому питання проблеми. Вже багато років не було підготовлено сильних гравців. Цього літа продали до «Барселони» воротаря Сіллессона. До цього власним вихованцем, який перейшов до сильного клубу за хороші гроші, напевно, що був Еріксон в «Тотенхем», але це було років 4 тому. Багато писали про Ель – Газі, але він відверто розчарував. Цієї зими був проданий до «Лілля» аж за 4 мільйона євро.Відчувається, що із підготовкою власних кадрів зараз не дуже. Яскравий приклад цьому- підписання контракту із 33 річним Чемпіоном Світу німцем Хайко Вастерманном влітку 2016 року

Суть «Аяксу»в тому, що молодим гравцям є довіра в першій команда. Немає ніяких проблем, щоб поставити в стартовий склад 18-ти річного юнака. За такою філософією кращі молоді гравці вже грають не в юнацьких командах, а в першій команді. Датчанин Дольберг, колумбієць Касьєрра( прийшов цього літа), нідерландці Де Йонг, де Беек( всі гравці 1997 року народження), Клюйверту молодшому тільки 17 років( ровесник нашого Дениса Янакова)- цьому яскраве підтвердження. Клюйверту -17 років, Дольбергу -18( 19 буде тільки в листопаді) ці гравці вже грають за першу команду, грають в ЛЄ, а в нас….Очігава в 22 вважається ще перспективним

( фото твіттера Аякса)

Звичайно, що хотілося б зіграти вдома. Але зараз в Україні дуже холодно. Не відомо яка б погода була в день матчу. Звідси поле було б далеко не ідеальним. А так, жодних проблем із трав’яним газоном бути не повинно. Це дуже важливо для граючої команди, якою безперечно є юнацька команда «Динамо». Нагадаю, що єдину свою втрату очок в групі ЛЧ динамівці мали в матчі із «Бешикташом» в Стамбулі, який завершився в нічию 3-3. Очевидці того матчу писали, що стан газону був просто жахливий, тому підопічні Мороза не змогли показати своєї кращої гри із перших хвилин.

Виходячи із вище написаного я на матч проти « Аякса» підходжу із оптимізмом. Якщо юнацьке «Динамо» зіграє в свій звичний футбол, я думаю, що матимемо матч про грізного «Реалу»..

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.02.2017, 18:21
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть