Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Поліцейський Василь

2017-03-14 10:35 На превеликий жаль, не так давно відбулася велика трагедія в селі Княжичі, що під Києвом. Це ... Поліцейський Василь

На превеликий жаль, не так давно відбулася велика трагедія в селі Княжичі, що під Києвом. Це був справжній провал. Пішов хтось із поліцейських чинів у відставку? Чи можливо когось із високопоставлених поліцейських, включаючи найвищих чинів, добровільно відмовився від посади? Ніколи в житті. Такі люди ніколи не звикли йти самі( про совість, честь та порядність просто не йдеться).

Тільки йдуть, коли вже діватися немає куди, або просто звільняють.

Полтавській « Ворсклі» для того щоб потрапити до топ- шість потрібно було вдома обіграти «Олімпік» та «Зірку». Не самих сильних суперників. Василь Сачко зупинився на першому ж бар’єрі. Як по мені, так це справжній провал. Команда, яка повинна була боротися за єврокубку відсіється ще на попередній стадії. Можливо головний тренер подав у відставку? Чи можливо його замучила совість ? Загально відомо, що Сачко починав у тоді ще міліції. Дивіться перший абзац. Такі люди самі не йдуть. Не тільки тому, що не мають честі та порядності, але і тому, що знають – більше подібної роботи вони навряд чи знайдуть.

( фото Олега Дубини)

На сьогоднішній день « Ворскла» має всі можливості, щоб сперечатися із « Олександрією» та « Зорею» за бронзу. Але байдужість керівництва не дає цього зробити. Навіть після зимового відходу гравців склад « Ворскли» доволі міцний. Є досвідчений воротар Шуст. В центрі захисту міцна пара Чижов- Чеснаков ще є молодший Даллку. В центрі поля досвідчені вовки Ткачук, Шарпар. І нападі молоді, амбіційні М’якушко, Хльобас та Безбородько. Виходить два швидких гравці та вістря атаки у лиці Безбородька. Навіть цей склад, на мою думку, не поступається складу «Олександрії» по іменах. На відміну від «Зорі» « Ворскла» грає вдома. Не потрібно нічого орендувати, є повноцінна власна база. По зарплатах, я теж не думаю, що скажімо " Ворскла" платить менше, ніж "Олександрія", чи скажімо сильно поступається "Зорі". Є борги. А вкого їх немає. "Зоря" теж винна за 4 місяці. Тільки на відміну від конкурентів у Полтави абсолютно відсутня будь –яка стратегія, абсолютно не видно тренерського почерку та хоч якогось прогресу із результатом.

В сучасних українських реаліях стабільні фінанси( не великі, але стабільні), інфраструктуру та Тренера і автоматично команда стає претендентом на місце в ЛЄ. Нагальний приклад, «Олександрія». Вчасні зарплати( гравці першої команди отримують 4 тисячі доларів на місяць, а тренер на тисячу більше), є власний стадіон, база та тренер. Про якихось зірко в складі – не йдеться. Костяк команди складають футболісти, які вийшли із лона Першої ліги. Все це « Ворскла» може дуже просто забезпечити та навіть перевершити. Не думаю, що для Костянтина Жеваго є велкикою проблемою зарплата 4 тисячі доларів на місяць.

Повністю підтримую вболівальників « Ворскли», які вже просто вимагають відставки Сачка. На думку, ідеальним варіантом для Полтави був би Роман Санжар. Це тренер, який із доволі посередніх, сірих, маловідомих гравців робить команду. І це все за мінімальні гроші( зарплата в донецькій команді 30-60 тисяч гривень). При тому, що «Олімпік» не грає у якісь відверті автобуси, а команда намагається грати через атаку. За час в еліті українського футболу були забрані очки, як в «Динамо» так і «Шахтаря»

( фото Олега Дубини)

Дуже сподіваюся, що в наступному чемпіонаті « Ворскла» повернеться і реально буде боротися хоча б за єврокубки. Без зміни тренера тут ніяк не обійтися. Так само сподіваюся, що « Карпати» дадуть попрацювати хоч рік Дулубу у Львові. Потенціал в цих команд є доволі значним. Від цього тільки виграє наш чемпіонат.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.03.2017, 10:35
14.03.2017, 10:35
266303 3 kochin.tolik, GarryKot, Grad21
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 2 : 0   19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть