Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Боротьба за гроші від трансферу Лукаша Теодорчика Выбор редакции

2017-03-15 08:06 Польський форвард київського «Динамо» граючи в оренді за бельгійський « Андерлехт» розкрив свій гольовий потенціал. В ... Боротьба за гроші від трансферу  Лукаша Теодорчика

Польський форвард київського «Динамо» граючи в оренді за бельгійський « Андерлехт» розкрив свій гольовий потенціал. В цьому сезонів Лукаш за « Андерлехт» забив вже 28 м’ячів у всіх турнірах за свій новий клуб. Така результативність польського нападаючого не залишилася без увагу. Вже зараз активно пишуть про інтерес до Теодорчика із боку клубів провідних чемпіонатів.


Зараз Лукаш Теодорчик може повернутися до Києва. Суть в тому, що «Андерлехт» має право викупити гравця за певну суму. Вона приблизно складає 4 мільйона євро за повідомленням ЗМІ. Я думаю, що це не проблема. Брюсельський клуб знайде такі гроші. Велика проблема особистий контракт поляка. Тут сторони ніяк не можуть домовитися.

(фото Ільї Хохлова)

В «Динамо» поляк отримував десь 100 тисяч доларів( по крайній мірі в пресі Польщі називалася якраз така сума). Без премій та бонусів. Це мінімум – мільйон двісті на рік. Таких грошей в Бельгії не платять. Найбільшу зарплату там мав талант того ж таки Андерлехта Деннис Прат( влітку перейшов до «Сампдорії» за 10 мільйонів), який мав десь до мільйона за сезон( про це навіть говорив екс –динамівець, а нині футбольний агент Сергій Серебренніков, який зараз мешкає та працює в Бельгії). А так, в цій країні дуже скромні зарплати та великі податки. Наші гравців, які грають в тамтешньому чемпіонаті, говорили про 10-20 тисяч на євро, як середню зарплату у футболі. Це вже із врахуванням всіх податків.

Велика зарплата Теодорчика( навіть на декілька місяців) може просто розвалити весь мікроклімат в команді та може стати можливість для інших гравців вимагати більші зарплати. До того ж, є ще податки. А вони в Бельгії дуже значні. У сусідній із Бельгією Франції оподаткування для тих людей, які заробляють більше мільйона є особливим. Там відсоток вже небагато більшим. Виходять дуже великі суми. Думаю, що і в Бельгії потрібно заплатити дуже багато податків, щоб гравець чистими отримував мільйоні.

В будь –якому разі Лукаш буде проданий влітку до топ-чемпіонату. В «Динамо» чи «Андерлехті» він не залишиться. Вже зараз активно пишуть про інтерес «Севільї»та « Баєра» та ряду клубів АПЛ. Я думаю, що сума трансферу можу складати від 10 мільйонів євро. Питання тільки в тому – кому дістанеться головний куш трансферу за гравця? Настав час торгів. Я так думаю, що за підписання особистого контракту із «Андерлехтом» представники польського форварда хочуть отримати підйомні, на які бельгійці поки не погоджуються. В свою чергу «Динамо» максимально зацікавлене в повернені Тео до Києва. Я впевнений, що Ігор Михайлович робить все можливе, щоб Теодорчик не підписав особисту угоду із «Андерлехтом».

В принципі, те що сказав вчора агент гравця про те, що можливо гравець та « Андерлехт» не домовляться є просто тиском на бельгійський клуб. На жаль/ щастя із «Динамо» дуже важко йти. Це ми всі бачили на прикладах Ленса, Драговіча та інших. Але поборотися за гроші від подальшого перепродажу Теодорчика менеджерами київського клубу варто. Я думаю, що Тео та його представники виберуть той клуб, який погодиться за менші гроші продати гравців. Бо в такому випадку, чим менше буде сума трансферу тим кращий буде особистий контракт. Або вже оберуть того, хто погодиться продати гравця до конкретної команди. Наприклад, це може бути « Севілья»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.03.2017, 08:06
15.03.2017, 08:06
266382 2 walidoll, auto-yurij32
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть