Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Всі шляхи ведуть до Загребу... Выбор редакции

2017-03-19 00:11 Завжди думаєш про те з чого почати. Відбулась гра із Чорноморцем. Перший тайм матчу дав надію. ... Всі шляхи ведуть до Загребу...

Завжди думаєш про те з чого почати. Відбулась гра із Чорноморцем. Перший тайм матчу дав надію. Ми побачили яскраву гру, прекрасні навіси від Антунеша, декілька невикористаних моментів та два прекрасні голи. А в другому таймі ми побачили все ту ж невиразну гру. І знову гол дуже схожий на той, що ми пропустили від Зорі.

Повна відсутність надійності від оборони. Я б не сказав, що Одеса створила суттєву небезпеку. Та гол вийшов в наші ворота зовсім нелогічний. І до останньої секунди відчувалась напруга. Бо ж такий дурень може залетіти ще раз. І таке вже було далеко не один раз в цьому сезоні. А це як стабільність. Стабільні проблеми в захисті – те, з чим боровся Ребров, коли купував нових захисників. Дійсно хочеться впевненої перемоги. Та знову не виходить.
Найсумніше – те, що ми не бачимо структурних змін. Так, молоді стало більше у складі. І хочеться бачити знову Шепелєва у складі. Сподіваюсь, що він відновиться за той час, що збірна проведе свій матч у Загребі. Цілком можливо, що команда заграє веселіше. Все ж таки розпочинається друга частина чемпіонату. На кону путівка в ЛЧ. А склад зараз дозволяє спробувати зіграти у 3 центральні. Ребров дорікає за це Чорноморцю, та це сучасні вимоги. Бо ж можна значно якісніше грати в атаку і змінити структуру гри. Це ж також може дати якісніший результат.

А з іншого боку ми побачили розширений список збірної, нову форму і знову Андрій Миколайович залишає своїм вибором величезне поле для сумнівів. Чому? Бо у збірну викликані легіонери, які зовсім не грають. І все це на фоні збірної, де всі гравці грають. Більше того, більшість із них є лідерами у своїх командах. Виключенням є Ковачіч, який в Реалі не грає дуже давно. Саме збірна зараз є найважливішою. Тому переключаємось на неї. А Динамо залишимо на після збірну.

Нас чекає важкий матч. Проблем у збірної величезна кількість. Повна відсутність лівого захисника. Бутко і Федецький майже без практики. Морозюк то практику має, але він зовсім не зіграний із іншими захисниками. Тому не здивуюсь появі Матвієнко в основі, бо він зіграний. І, зрозуміло, що Бутко – також логічно, бо Шевченко завжди довіряє блочній системі у захисті. Чи зіграє Маліновській у старті? Він дійсно у гарній формі і може грати по схемі саме активного, креативного півзахисника. І знову таки він же ш свій і цілком може якісно зіграти із Коваленко і Степаненко. Я, можливо, і не у захваті від цих гравців, та Шева буде грати блоками. Зрозуміло, що на флангах зіграють Ярмола і Коно. А на вістрі буде Бєсєдін. Тут не має жодних сумнівів. Ми ж знаємо, що Бєс із Коваленко товаришують. Все пов’язано у схемах Шеви. І найприємніше – він не боїться довіряти молоді. Саме тому у цієї збірної є перспектива.

По матчу ж можна багато давати прогнозів. Хорвати мають прекрасний склад, та травма Чорлуки і відсутність Ловрена говорить про слабкість складу. По суті захист дійсно – найслабша ланка. Так само не має лівого захисника високої якості. Саме тому шанси є. Та ми ж пам’ятаємо, що Віда – фахівець по Пятову і захисту Шахтаря. І це головна проблема. Думаю, що щось буде. Та все ж сподіваюсь на Бєса і Ярмолу, бо лише вони з Динамо будуть задіяні у цьому складі. Хто як не вони…

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.03.2017, 00:11
19.03.2017, 00:11
266720 2 Yuriy94, auto-chapich
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Украины Минай Динамо 1 : 3 Закончился
Александрия Оболонь 2 : 2 Закончился
Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть