Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще не зіркова Збірна України. І вже не зіркова Збірна Хорватії.

2017-03-25 02:19 Після таких матчів завжди щось важко писати. Настрою взагалі немає. Пишу це речення, що писав у ...

Після таких матчів завжди щось важко писати. Настрою взагалі немає. Пишу це речення, що писав у коменті після матчу. Ця Хорватія абсолютно нічого видатного не показала. Звісно і ми нічого майже не показали. Так, у них дорогі гравці. І що з того ? Тут питання в іншому - чому наші багато дозволяли хорватам біля своєї штрафної ?

Яка стратегія була на матч у Шевченка - хотілося б від нього почути.

Чи могли ми хоча б нічію вивезти з Загребу ? Могли. Але сьогоднішня гра - це наш рівень на дану мить. Ну не можемо ми краще зіграти поки що. Рівень гравців не той, який є у Хорватії.

Усі помітили, що хорвати практично увесь матч грали високо. Тобто пресингували наших біля нашої штрафної. І під цим натиском просто бісили ці перепасовки - Кучер - Пятов - Ордець - Пятов - Кучер.

5 матч поспіль наша Збірна більше володіє м'ячем за суперника. Саме цього хоче досягти спочатку Андрій Миколайович - володіти і контролювати м'яч більше за суперника.

Зі складом Андрій Миколайович та його помічники десь таки помилилися. І питання по складу є у нас в усіх. Кучер і загалом захист - це тихий жах. Провал за провалом. Кучер повинен після цього матчу забути шлях до Збірної. Саме з-за Кучера забивав Калініч. У цьому матчі Ракицький повинен був грати. Непогано було б бачити Хачеріді у парі з Ракицьким. Але Хача ми ще нескоро побачими у Збірній, доки є Рауль, якщо я правильно розумію ситуацію. І Ордець не кращим чином зіграв. Але трохи краще за Кучера.

А Коваленко просто "геній футболу". Що не пас, то пас у ноги супернику. Корисного він здійснив багато - аж дві атаки за увесь матч. Таке відчуття, що Коваленко навмисно намагається позбутися м'яча, віддаючі його супернику. Ще пригадую, як у середені першого тайму втратив м'яча у центрі поля, і пішла атака на наші ворота. Але завтра Денісов розповідатиме, що "людина-привид" був найкращим. І як сьогодні Левченко у студії "Футбол-live" міг сказати, що Коваленко провалив свою гру ? Завтра його позбавлять зарплати, майбутньої пенсії та змусять платити штраф за те, що наважився щось сказати проти гравця Шахтаря ;))) Сподіваюся, що Шевченко нарешті побачив, що Коваленко не місце у Збірній.

Взаємодії Бутка і Ярмоли сьогодні не було. Ярмолу постійно "накривали" по 3, а іноді по 4 гравці хорватів. Тому важко було взаємодіяти Бутку і Ярмолі. Хоча Ярмола був старався взаємодіяти з Кравцем. І Кравець та Ярмола могли забити, якби не коліна, голови та руки воротаря хорватів.

Ротаня було міняти відразу після перерви, бо він вже не витримує бігати увесь матч.

А ось хто сподобався, то це Матвієнко. Розумний гравець. Не був аби куди м'яч, а намагався віддати на форварда, або на Коноплянку. Сам Коно знов провів не кращий матч. Де він гуляв увесь матч - не розумію. Я сам очікував, що Коно нарешті  вибухне" і покаже щось. А він лише у другому таймі почав прокидатися.

З неочікуванного - гра у два форварди у кінці матчу. Чому так не почати грати в два форварди з початку матчу - невідомо...

Тараса Степаненко я не бачив на полі. Хоча той же Сидорчук вийшов на заміну, і нічим не запам'ятався. Кравець стрався, але підтримки з глибини не було. Тут би і знадобився Шахов, який міг би зіграти "під".

Заміна Кравця на тунця - де було дещо. Як можна ставити тунця, коли він такий важкий і повороткий ? За те не дали Бєсєдіну хоб тайм зіграти замість 8 хвилин на полі. Ну що такого неймовірного показує "мегафорвард" тунець, що його викликали за Збірну ? Забив три гола з пенальті за свій Карабасю ? І це показник ?

Це була перша поразка Андрія Миколайовича. Чи правильно усе робить Шевченко і яку Збірну він хоче побудувати - час покаже. Одне я знаю точно - він хоче більше довіряти молоді.

Я міг би написати, що результат зараз неважливий, бо ми всеодно не поїдемо до агресора на ЧС, навіть якщо вийдемо з групи. Але результат і гра зараз важлива, щоб спочатку вийти з групи.

У наступній грі з Фінляндією обов'язково треба брати три очки. А далі подивимося, як воно буде.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.03.2017, 02:19
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть