Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ЗМІ дізналися про втручання БПП у Федерацію футболу України, яке загрожує покаранням від УЄФА і ФІФА

2017-04-14 21:02 Андрій Павелко - далеко не єдиний представник БПП серед керівників Федерації футболу України Блок Петра Порошенка ... ЗМІ дізналися про втручання БПП у Федерацію футболу України, яке загрожує покаранням від УЄФА і ФІФА

Андрій Павелко - далеко не єдиний представник БПП серед керівників Федерації футболу України

Блок Петра Порошенка розставляє своїх представників на керівні посади у Федерації футболу України, чим порушуються правила УЄФА і ФІФА, які забороняють втручання третіх осіб, повідомляє Sport Arena.

За інформацією порталу, керівниками трьох обласних федерацій футболу стали представники БПП: Херсонську ФФ очолив депутат Верховної Ради Андрій Гордєєв, Житомирську - депутат обласної ради Руслан Павлюк, Тернопільську - нардеп Тарас Юрик.

Головою ФФ міста Дніпро став представник БПП Владислав Штамбург. Керівником Черкаської обласної ФФ виявився діючий нардеп, який висувався від тієї ж партії Владислав Голуб.

Читайте також: Президент ФФУ відзвітував про будівництво дитячих полів в країні Тепер вже екс-голова Тернопільської обласної федерації Володимир Мариновський заявив, що депутата Тараса Юрика ставлять на цей пост цілеспрямовано під наступні парламентські вибори до Верховної Ради. Після чого була створена нова обласна ФФ, яку очолив Юрик, тоді як виконком ФФУ проголосував за виключення старої федерації Тернопільській області, яку він очолював.

Колишній голова Херсонської ФФ В'ячеслав Богун розповів, що вибори нового її керівника пройшли з численними порушеннями регламенту. За його словами, за цим фактом порушено кримінальну справу, а до виконкому обрали ще двох депутатів від БПП. За даними Sport Arena, порушення процедури відбувалися і під час виборів голови Черкаської федерації.

Джерело порталу стверджує, що кандидатури голів обласних ФФ прямо затверджені в адміністрації Президента України Петра Порошенка. Разом із тим, у статутах УЄФА і ФІФА йдеться про наступне: "Кожен член асоціації УЄФА і ФІФА повинен керувати своїми справами самостійно, без впливу з боку третіх осіб".

Повідомлялося, що перевибори президента Федерації футболу України відбудуться до 1 липня 2017 року. Єдиний поки що кандидат на цей пост - депутат від ББП та її чинний голова Андрій Павелко.

http://nv.ua/ukr/sport/football/zmi-diznalisja-pro-vtruchannja-bpp-u-federatsiju-futbolu-ukrajini-jake-zagrozhuje-pokarannja-vid-ujefa-i-fifa-980089.html

P.S. Свої коментарі з цього приводу залишатиму після появи цього поста на сайті. Але це мені починає нагадувати картину з політизацією футболу і особливо Динамо в кінці 1990-х.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.04.2017, 21:02
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть