Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шляхи розвитку Динамо в кризовий період українського футболу і держави в цілому.

2017-04-17 15:03 Олігархічна система вичерпала свої можливості і повисла тягарем на шиї народу( Рано чи пізно вона буде ...

Олігархічна система вичерпала свої можливості і повисла тягарем на шиї народу( Рано чи пізно вона буде повалена і громадянське суспільство вступить у свої права. Відносно швидко, років за 5-10, виростуть нові крупні вже справжні бізнесмени, а не "схемники" і частина з них захоче розвивати футбол. Та до того часу ще треба дожити( Що робити зараз, коли державні "годівниці" перекриваються і у олігархів не вже не вистачає коштів на свої "іграшки"?

Для Динамо бачу єдиний напрямок - стати на шлях "югославського" футболу - вирощувати і продавати найкращих молодих гравців. До речі, якщо пригадати, то найбільші звитяги Динамо досягнуло взагалі без лігеонерів. Зараз не дорогі, але сильні легіонери потрібні, щоб допомагали підростаючим зіркам легше адаптуватися в нових західних клубах. Чим більше буде наших успішних гравців за кордоном, тим більший буде на них попит і ціна. Думаю, що Шахтар спробує піти "португальським" шляхом - шукати і продавати бразильських вундеркіндів, що нам тільки на руку, бо найкращі українці хотітимуть в Динамо. Така політика дозволить нам у цей перехідний період, регулярно грати у лізі чемпіонів і бути на лідируючих позиціях в українському футболі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.04.2017, 15:03
17.04.2017, 15:03
269263 2 manumi, andreymazur
anatoliy75
Автор:
(anatoliy75)
Статус:
Наставник (1626 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть