Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Три відкриття та три розчарування серед молодих гравців сезону 2016-2017 Выбор редакции

2017-04-25 20:41 До завершення чемпіонату залишилося не так багато турів. Я думаю, що можна вже пробувати підводити певні ... Три відкриття та три розчарування серед молодих гравців сезону 2016-2017

До завершення чемпіонату залишилося не так багато турів. Я думаю, що можна вже пробувати підводити певні підсумки. Хочу виокреми молодих гравців, які змогли себе дуже гарно показати у цьому сезоні і стали справжніми відкриттями сезону. І навпаки, про молодих футболістів, які мали всі передумови щоб «вистрелити», але досі залишилися на рівні перспективних.

Відкриття

Артем Беседін. Слідкую за цим гравцем ще із чемпіонату Ю -19. Ніколи не думав, що із нього будуть люди. В кінці минулого сезону Артем дуже блідо виглядав на Кубку Лобановського. Але провів дуже гарно літні збори, відмовився їхати в оренду до Полтави, дочекався свого шансу і вхопився за нього так, що Мораєс та Гладкий залишили команду. Незважаючи на не зовсім вдалу гру проти «Шахтаря» я вважаю Беседіна зараз кращим нападаючим УПЛ.

( фото Динамо Київ від Шуріка)!

Андрій Лунін. Тренер «Дніпра» довго шукав воротаря на початку сезону. Це коштувала пропущених голів та втрачених очок. Досвідчений Шеліхов після метеликів у матчі проти «Олімпіку» сів на лаву. Молодий Баштаненко виглядав перелякано та не впевнено. Коли місце довірили вчорашньому гравцеві команди Ю -19 «Дніпро» нарешті отримав воротаря. Незважаючи на юний вік( Лунін майже 2000-го року нароження) Андрій показав себе, як дуже впевнений, врівноважений воротар, який контролює свої дії. Помилки та помарки є, але після них юний воротар вміє тримати емоції при собі. Гарно грає на виходах, має гарну реакцію, впевнений у собі. Ще б підтягнути гру ногами. Не дарма ЗМІ повідомляють про інтерес до Луніна із сторони «Шахтаря» та «Динамо» Загреб. Дивно, що київсього «Динамо» в цьму переліку немає

( фото Станіслава Медведя)

Микола Матвієнко. Цей уродженець Криму виховувався у системі «Шахтаря», але особливої довіри не мав. При Луческу їздив на зимові збори, виходив у кубкових матчах. Фонсека на своїх перших зборах награвав його на місці лівого захисника, дав можливість зіграти у двох матчах ЛЄ, але особливих перспектив Микола в донецькій команді не мав. « Карпати» були в пошуку заміни Костевичу та Кравцю. У Львові Матвієнко показав себе із дуже гарної сторони. Складається таке враження, що він у дорослому футболі не перший рік. Дуже гарна гра на оборону та на атаку. Не дарма Андрій Шевченко довірив йому місце в основі на Максимірі проти хорватів. Дуже сподіваюся, що це не емоції, а реальний рівень гравця. Бо є приклад Соболя, який після ЛЄ похвали Моурніьо та стартового складу збірної весною виглядає дуже і дуже слабо.

( фото Football.ua)

Розчарування

Андрій Борячук. Безперечно дуже талановитий нападаючий, який має високий потенціал. Швидкість,техніка, гра на вістрі, гра із глибини, націленість на ворота – все при ньому. Але поки цей сезон виходить дуже слабким для уродженця Вінниці. Восени грав у другорядних матах ЛЄ та чемпіонату, а весною зник за спиною аргентинських нападаючих «Шахтаря». Бачив гру Борячука в матчі проти дублю «Динамо» Окрім не реалізованого виходу один в один із Бущаном він не показав нічого. Поки більше чуємо про його особисте життя, ніж про голи та матчі. Боюся, що такими темпами Борячук загубиться десь на рівню юнацького футболу.

)( фото Football.ua)

Віктор Циганков. Ще один уродженець Вінниці. Із такими талантами дивно, що про вінницький футбол нічого не чути. Після матчу проти «Наполі», «Бешикташу» в ЛЄ та матчів проти «Зірки» та «Олімпіка» здавалося, що «Динамо» нарешті отримає підсилення із своїх вихованців. Але якогось значного прогресу не відбулося. Невдалі матчі мінялися травмами, травми мінялися із лавою запасних. Поки на превеликий жаль, Вітя не виправдовує ніяких сподівань.

( football. ua)

Роман Яремчк. Рома явно пересидів у дублі «Динамо». Дуже важко починав у «Олександрії», але все таки зміг показати свій клас у команді «Шарана» . Незважаючи на прощання із Мораєсом та Гладким поки у Яремчука нічого не виходить у команді Реброва. Хоча потенціал у гравця величезний, Свого часу ще на юнацькому рівні ним активно цікавився «Баєр», а цього літа робив пропозицію «Динамо» «Генк» пропонуючи суму приблизну 2-м мільйона євро.

( фото офіційного сайту Олександрії)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.04.2017, 20:41
25.04.2017, 20:41
270000 3 cbobs, Mi7an, ivigo
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть