Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Микита Корзун: жодного прогресу

2017-05-04 11:28 Київське «Динамо» перейшло на тактичну побудову гри із чистими опорним півзахисником. Здавалося, ось він шанс для ... Микита Корзун: жодного прогресу

Київське «Динамо» перейшло на тактичну побудову гри із чистими опорним півзахисником. Здавалося, ось він шанс для Микити Корзуна, який фактично єдиний класичний опорник у складі «Динамо», але грає молодий власний вихованець Шепелев. Корзун не потрапляє до заявки на гру, провівши два останні матчі проти «Шахтаря» та « Чорноморця» в стартовому складі дублю киян.

( фото Динамо Київ від Шуріка)

Де Олександр Хацкевич, який рекомендував гравця? Де агенти, які співали один про найперспективнішого гравця Білорусії? Між –іншим, у Хацкевича та Корзуна один і той же агент. За рік в Києві я не побачив жодного граму прогресу в Микити. Дуже посередній гравець, без креативу, на фоні сильніших команд виглядає дуже слабко. Ніякої мови про нового Хацкевича, Белькевича не може йти, це навіть не брати Маковські

Я б ще розумію, якби це був вільний агент, якого просто взяли для посилення конкуренції, можливо заграє. Але, ні білоруський « Пресбол» писав, що київське «Динамо» заплатило мінському «Динамо» 800 тисяч за пів року до завершення контракту Корзуна. Зараз на місці Микити в Мінську грає вихованець «Шахтаря», та колишній гравець « Металіста» Олександр Нойок. У нього є і голи( причому дуже красиві), гольові передачі, на відміну від досягнень Корзуна в Мінську.

Я розумію, що тут виходить доволі темна справа. Але як селекційний відділ «Динамо» міг дати добро на це трансфер? Чи міг взагалі заграти Корзун в Україні взагалі та київському «Динамо» зокрема? Я думаю,що на 99% -ні. У нас силовий чемпіонат, а зріст Микити тільки 172 см. Це просто пародія. Ніякої силової боротьби він у нас виграти не може апріорі, навіть на рівні посередніх команд. На створення – абсолютно нічого. В сучасному футболі гравець, особливо в середині поля, не може грати тільки на відбір та пас ближньому. У Білорусії Корзун грав в абсолютно не такий футбол, як в Україні. "Динамо" Мінськ будувало свою гру через кількісну оборону, а для київського "Динамо" важливим є вміння контролю м’яча, вміння відати пас. Це точно не самі сильні сторони Корзуна. Ну і звичайно варто було звернути увагу на те, що із Білорусії останніми роками ніхто успішно не грає в Європі. Система підготовки ще базується на радянських постулатах. Із такою школою – дуже важко адаптуватися до сучасних реалії футболу.

"Динамо" потрібно ростити власних Шепелева та Оріховського. Не забувати за Алібекова та Калюжного. В ідеалі – підписати хорошого гравця на позицію опорного півзахисника( ця позиція є ключовою в футболі). А Корзуну варто побажати всього найкращого. Чим швидше це буде – тим краще буде для всіх.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.05.2017, 11:28
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть