Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шанс для Андрія Цурікова

2017-05-05 09:03 У співвідношенні гри та заробітної плати( ніколи не рахував чужі гроші, але навряд чи португальський легіонер ... Шанс для Андрія Цурікова

У співвідношенні гри та заробітної плати( ніколи не рахував чужі гроші, але навряд чи португальський легіонер приїхав би із іспанської першості просто так) від Віторіно Антунеша хотілося б більшого, що в старій схемі, що в схемі із одним гравцем на флангу. Виконання захисних обов’язків –бажає кращого, чого тільки варті гольові помилки у програному матчі із « Ворсклою» ( другий гол), київському матчі проти «Бенфіки»(які можливо коштували команді єврокубкової весни) та нещодавній поразці від «Шахтаря»( не розібралися із Кадаром).

Сергій Ребров на матчі проти команд, які мають сильних флангових гравців навіть восени навіть більше довіряв Євгену Макаренко( двічі «Шахтар, «Бенфіка» в гостях, «Наполі»). В підключеннях до атаки теж немає чим особливо хвалитися. Я відразу так не пригадаю гольового асисту від Антунша.Якщо біжить в атаку, так не завжди встигає повертатися назад, а якихось швидких виходів із оборони через Антунеша взагалі немає. На перших порах радував своїми дальніми ударами. Зараз і цього немає. Останній раз забивав «Сталі» ще влітку( завдяки рекошету забив гол), якщо не помиляюся, та й особливо спроб у нього немає. Скажу так, що на протилежному фланзі свій дешевший Микола Морозюк виглядає не гірше, а на рахунок підключення до атаки Микола навіть переважає португальця( кількість асистів просто не співмірна). Не забувайте, що Антунешу вже -30, і час від часу з’являєтся інформацію, що він дуже хоче додому. Все це може бути дуже актуальним у світлі економічних реалій у українському футболі.

На днях Володимир Шаран подякував Сергію Реброву за можливість орендованому Андрію Цурікову зіграти проти «Динамо», хоча зазвичай київський клуб забороняє таку практику. Наче тут все дуже просто: «Олександрія» має кадрові проблеми, тому Ребров пішов на зустріч. Але коли кого хвилювали чужі проблеми? Я думаю, що на цю ситуацію варто дивитися набагато ширше. Тренерський штаб «Динамо» просто хоче подивитися на Цурікова на фоні сильного суперника. Не варто забувати, що контракт Цурікова із «Динамо» дійсний тільки до літа. Я думаю, що поки немає визначеності чи варто його продовжувати. Цуріков вже не молодий, а останні 2 роки грає по орендах.

( фото офіційного сайту Динамо)

На жаль, поки про молодих гравців на цій позиції говорити не приходиться. Богдан Михайличенко більше лікується, ніж грає. Його навіть із основи дублю витіснив Олександр Осман. ДО якого поки довіри немає. Хоча він доволі цікавий гравець. Не боїться грати на випередження. Владислав Дубінчак поки залишається в команді Ю -19. Тому, якщо піде Антунеш і не підійде Цуріков потрібно буде думати про запрошення гравця на цю позицію. Щось подібне можу стказати і про правий фланг. Матч із «Шахтарем» показав, що Микола Морозюк, коли не дають підняти голову, коли потрібно багато працювати в захисті, виглядає не дуже переконливо. А попереду нас чекає кваліфікацію в ЛЧ. Особливої альтернативи Миколі немає Кравченко – талант, але, я не думаю, що це той гравець, який зможе працювати на весь фланг, у нього інші чесноти. Насамперед, дуже сильна права нога, удар, бачення поля, пас. До того ж, він на цій позиції тільки із осені. Тимчику поки не довіряють.

На мою думку, Андрій Цуріков підходить під схему гри із одним гравцем на фланзі. Він має швидкість, фізичну міць, може працювати від штрафної до штрафної. Правда, техніка – не є сильної стороною гравця, і в обороні його важко назвати надійним гравцем. Але це все можна нівелювати завдяки новою тактичною побудовою та швидкістю гравця.

Я вважаю, що у будь-якому разі дуже добре, що ми почали спочатку дивитися на власну молодь, гравців, які є в команді, перед тим, як виходити на трансферний ринок.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.05.2017, 09:03
05.05.2017, 09:03
270792 3 shipula61, Altmaster, Serena
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть