Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дякую хлопці! Выбор редакции

2017-05-08 17:00 Вчора на стадіон прийшло трохи менше ніж 8 тисяч чоловік. А після матчу особисто я так ... Дякую хлопці!

Вчора на стадіон прийшло трохи менше ніж 8 тисяч чоловік. А після матчу особисто я так і не побачив жодного матеріалу, де б хтось спробував подякувати команді за перемогу. Тиша, бо кожна перемога Динамо не дає можливостей критикувати. Навпаки всі сприймають такі перемоги як такі, що нічого не відбулось.

Ну, мол а що таке, 6:0 – легкотня. Нащьолкали собі і що? Всі чекають на 17 квітня. Затаїлись у самих далеких ямах. Вболівання – таки важка справа. Бо ми знову бачимо, що дякувати гравцям за гарну гру не навчились. Ми вміємо виключно критикувати після складних матчів. Це наш коник.
Саме тому я вирішив подати свій голос. На стадіоні була чарівна атмосфера. Як завжди всі заспівали Гімн в один голос. А потім Динамо з перших секунд, без жодної розкачки, одразу увімкнулось у гру. І вже за перші хвилини створило стільки моментів, що питання забитого голу було питанням секунд. Відчувалось, що пахне голом. І тому пенальті став результатом якісного пасу Віди на 60 метрів на Гармаша, прекрасним ривком Дениса. Якісно обрізали весь захист суперника. Як і другий гол, де Бєс встиг вибороти м’яч у підкаті і добігти першим на передок. Кожен гол в матчі став окрасою, бо він був наслідком комбінацій, сильних індивідуальних і командних дій. А гол Циганкова, якого дехто тут на сайті вже встиг назвати головним розчаруванням сезону, в чергове довів якісь цього молодого гравця, його прекрасну майстерність, вміння відкритись і виконати.

Знаю, що є і, хто скажуть про вилучення. Так, безумовно. Як і той фактор, що Динамо на порядок сильніше за Олександрію. Та не так давно ця Олександрія за грою повністю переграла Шахтар. І хоча там Шахтар переміг, але саме за грою команда Шарана була на порядок сильнішою. Можна казати про слабкого суперника. Можна знайти тисячі виправдань. І, це улюблений коник, головне випробування – ігри із Шахтарем. А чемпіонат ми бездарно профукали жахливими іграми восени, та й на весні програли у Кропивницькому в одні ворота. Та найважливіше – те, що з’явилась гра. Бо я так часто чую, що не має гри, хоча і є перемоги. А зараз є гра, є голи, є яскраві перемоги. І є молодь, яка стабільно грає. Більше того, ця молодь робить величезний вклад у перемоги голами, передачами. І всі вимагають ще більше молоді в основі. Перспектива цього Динамо очевидна. Недоліки грі є. І дійсно є проблемні позиції, коди б хотілося побачити молодь. Та це справа наживна. Головне – перспектива. Головне – наявність гри. Це не оптимізм. Просто хочеться подякувати команді за якісну перемогу.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.05.2017, 17:00
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть