Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нова тактика та Віктор Циганков

2017-05-08 19:18 Влітку новий тренер «Шахтаря» Пауло Фонсека хотів перебудувати гру команду на гру в два форварда. Одним ... Нова тактика та Віктор Циганков

Влітку новий тренер «Шахтаря» Пауло Фонсека хотів перебудувати гру команду на гру в два форварда. Одним із нападаючих став Тайсон, який до цього грав на фланзі. Після дискваліфікації Фреда на початку весни португальський тренер «Шахтаря» знову перевів Тайсона на позицію центрального атакуючого півзахисника/ відтянутого форварда.

В обох випадках – нічого гарного це не дало. Тайсон постійно губить свою позицію, його тягне на фланг, не відпрацьовує в обороні( коли грає в півзахисті). Суть в тому, що Тайсон – швидкий гравець, йому потрібен простір, куди можна бігти. В центральній частині цього простору дуже мало, але є боротьба, багато єдиноборств, в яких не маленькому та худенькому бразильцю дуже важко проявляти свої найкращі якості.

Зараз «Динамо» перейшло на гру із одним гравцем на фланзі. За новою схемою великі проблеми із потраплянням до складу виникли у вінгерів команди – Дерліса Гонсалеса та Віктора Циганкова. Обоє не може відповідати за всю бровку, бо не мають достатніх навиків гри в обороні. На позиції Ярмоленка та Гармаша обом буде не менше важко. По – перше, обом катастрофічно не вистачає досвіду виступу на новій позиції. По – друге, обоє мають скромні габарити(172 см / 64 кілограм Дерліса та 177 см/ 69 кг у Циганкова на противагу цьому Грамша та Ярмоленко під 190), а протистояти потрібно здоровецьким та чіпким центральним захисникам та опорним півзахисникам. По –третє, не вистачає простору, де можна продемонструвати власну швидкість.

( фото Ільї Хохлова)

Я так розумію, що Дерліс влітку піде. Зараз активно говорять про варіант із МЛС. А от із Циганковим все набагато важче. Ігор Суркіс його не відпустить. Зараз Ребров шукає місце, де можна було б краще використовувати сильні сторони молодого таланту . В двох останніх матчах, Вітя виходив як нападаючий. В першому матчі проти "Чорноморця" нічим особливим не запам»ятався, а от вчора проти «Олександрії» забив дуже красивий гол. Правда окрім цього голу більше ні в чому не був помічений. Я ніколи не сумнівався у великій індивідуальній майстерності гравця, але хотілося б від нього більше активності, вдалих дій, власної ініціативи. Поки це тільки гол втомленій «Олександрії».

Сергію Реброву та всьому тренерському штабу «Динамо» варто дуже гарно подумати, щоб знайти відповідь, як та де використовувати сильні сторони безперечно дуже талановитого молодого гравця Віктора Циганкова. Поки для гри на фланзі йому не вистачає досвіду та навиків гри у обороні. Для гри на позиції Ярмоленка та Гармаша – антропометрії та простору. Подивимося, може щось вийде на позицій глибокого форварда, коли команда грає фактично без вираженого нападаючого, а Ярмоленко із Циганковим постійно міняються між собою на позиції нападаючого.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.05.2017, 19:18
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть