Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кому Сергій Ребров може надати шанс у трьох останніх матчах чемпіонату Выбор редакции

2017-05-09 18:45 Після переможного матчу проти «Олександрії» тренер «Динамо» Сергій Ребров підчас спілкування із журналістами сказав, що команда ... Кому Сергій Ребров може надати шанс у трьох останніх матчах чемпіонату

Після переможного матчу проти «Олександрії» тренер «Динамо» Сергій Ребров підчас спілкування із журналістами сказав, що команда зараз готується до фінального матчу Кубку України проти «Шахтаря», а після цієї гри молоді гравці та футболісти, які отримують мало ігрової практики отримають свій шанс у першій команді.

Давайте разом спробуємо визначити коло кандидатів, яким Сергій Станіславовим може довірити в останніх матчах чемпіонату.

Воротарі

( фото офіційного сайту Динамо)

Зараз між собою конкурують Артур Рудько та Максим Коваль. Поки їхню гру назвати надійною ніяк не можна. Другу частину чемпіонату в дублюючому складі основним починав Володимир Маханьков. Але через помилки у програному матчі проти « Карпат» поступився своїм місцем у старті Георгію Бущану. Поки Жора – одесит грає стабільно та без особливих ляпів. Зимою він був на зборах із першою командою. До речі, там залишив дуже хороше враження. Тільки от великою проблемою Бущана є травми. У нього їх було вже дуже багато. Свого часу ще Юрій Сьомін піднягував його до першої команди, але роки йдуть, а Бущан ще досі залишається перспективним. Було б цікаво подивитися на нього в матах першої команди.


Захисники

( фото офіційного сату Динамо)

При новій тактичні побудові, коли на фланзі діє один гравець, дуже актуально було б подивитися на рівні УПЛ за Олександром Тимчиком та Олександром Османом. Обоє швидкі, можуть працювати по всьому флангу. То й же Тимчик вже виступав за першу команду восени. Осман весною витіснив із місця лівого захисника Богдана Михайличенка( в останніх матчах грає в півзахисті). Серед центральних захисників вже знайомі лиця – Зураб Очігава, Микита Бурда( відновився після чергового пошкодження). Думаю, що на свій шанс заслужив капітан дублю Павло Лук’янчук. Я думаю, що Лук’янчук міг би себе зарекомендувати саме при грі в три центральних захисники. Досвід гри на правому фланзі та в центрі захисту в нього є, додайте до цього чіпкість та вміння віддати пас.

Півзахист

) фото офіційного сайту Динамо)

Тут все набагато важче, бо у першій команді є ряд гравців, які не отримують достатньої практики. Тим паче, що один молодий Шепелев вже є в середині поля. Думаю, що черговий шанс отримає Федорчук( якщо буде здоровим), Корзун, Буяльський, Рибалка. Мені було б було дуже цікаво подивитися за Микитою Кравченком. Він весною став одним із лідерів дублю. Він вже виходив на правому фланзі. Але це не його рідна позиції. Він на ній почав не так давно грати. Весною у дублі він грає в середині поля. Кравченко має хороше бачення поля, пас. Дуже добре весною за дуль грає Павло Оріховський. Цей уродженець Житомира вже виступав за першу команду «Динамо» восени. Навіть забив « Карпатам». В останніх матчах за дуль забивав важливі та навіть вирішальні голи « Шахтарю» та « Чорноморцю». Зараз один із лідерів дулю. Мені дуже подобається гра вчорашніх гравців команди Ю -19 Сергія Булеци та Миколи Шапаренка. Обоє креативні , технічні, можуть та вміють обігрувати один в один, головне – має бачення поля та власні думки на полі. Це могло бути дуже актуальним для першої команди. Той же Булеца вже став стабільним гравцем основи дублюючого складу, що не вдалося іншим гравцям Ю -19. Не варто забувати і про Богдана Михайличенка. Він теж був зимою на зборах із першою командою. Але він має дуже багато травм. На перших порах в молодіжних командах він грав зліва в півзахистів, потім із нього почали «ліпити» лівого захисника, зараз знову грає в півзахисті.

Нападаючі

В дублі гравцем основи є Олексій Щебетун. Поки нічого особливо. Конкуренцію йому складає вчорашній гравець команди Ю -19 Назарій Русін. До реч, Русін вже забивав за дубль, причому дуже важливі м’яч « Чорноморцю». В першій команді «Динамо» зараз дуже мало практики отримує Роман Яремчук. Думаю, що Сергій Ребров у трьох останніх матчах надасть його більше ігрового часу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.05.2017, 18:45
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть