Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Між серцем і розумом!

2017-05-17 17:35 Чи маєте ви оптимізм? Чи є у вас відчуття напруги, очікування? Чи нервуєте ви? Чи навпаки ... Між серцем і розумом!

Чи маєте ви оптимізм? Чи є у вас відчуття напруги, очікування? Чи нервуєте ви? Чи навпаки вас не турбує сьогоднішній вечір і ви налаштовані спокійно, без жодних емоцій? Напередодні матчу чемпіонату із Шахтарем у мене не було емоцій. Зовсім не було. Дивно, дуже дивно. А сьогодні із кожною хвилиною в середині зростає хвилювання.

Частіше дивлюсь на годинник. Є бажання увімкнути якийсь фільм, щоб не дивитись футбол. Це на фарт. Минулого року планував не дивитися суперкубок. Та все ж брав в руки телефон і дивився рахунок. На другий тайм увімкнув, трохи подивився, побачив гол Фреда і вимкнув. Знову увімкнув через хвилин 10, гра не йшла зовсім.А потім бац і гол Віди. От тоді я вже дивився. Але зрозумів, що чемпіонат програємо, бо хто виграє цей суперкубок, той потім програє чемпіонат. Традиція. Так і сьогодні думаю, може не дивитись перший тайм, на фарт.
Хоча очікування сьогодні край негативні здебільшого. Всі кажуть одне й теж. Дійшло вже до того, що сьогодні настає край. І життя розділиться на до і після матчу. Та продовжиться життя, бо футбол – лише його частина. Тим більш, що ми сьогодні остаточно отримали безвіз. А із вчорашнього дня траур, такий траур по соц. мережам сусіда. Навіть думаю, що ті хто в траурі про футбол і не думають.

Які у мене очікування? Дуже складні. Є розум і є емоції. Живемо ми емоціями, вони завжди домінують над розумом. Розум – штука складна. Він що тільки не думає. І все на сьогодні таке печальне. Тому вірю! Просто вірю серцем в Динамо!

Дякую за вашу увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.05.2017, 17:35
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть