Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Приклад «Андерлехта» Выбор редакции

2017-05-21 13:20 Цей сезон виявився дуже вдалим для бельгійського «Андерлехта». Брюссельска команда повернула чемпіонський титул, дійшла до чвертьфіналу ... Приклад «Андерлехта»

Цей сезон виявився дуже вдалим для бельгійського «Андерлехта». Брюссельска команда повернула чемпіонський титул, дійшла до чвертьфіналу ЛЄ( хоча на початку сезону в кваліфікації до ЛЧ спіткнулася об російський «Ростов), де тільки у додатковому часу поступилася фіналісту та ймовірному переможцю « МЮ» та мала хороший прогрес гравців.

Трансферне вікно ще не відкрито, а зовсім юний( 1997 року народження) Юріс Телеманс вже був проданий за 25 мільйонів євро до « Монако». Я вважаю, що у київського «Динамо» є багато спільного із « Андерлехтом» і нам варто перейняти їхній досвід.

Я вважаю, що у селекційній роботі багатьом речам «Динамо» варто повчитися. «Андерлехт» не може дозволити собі дорогі покупки, продають на більше, ніж купують. Але все –одно, селекція ведеться дуже мудро та раціонально

Східна Європа. Цього літа до Брюсселя переїхали відразу три гравці із Східної Європи – поляк Лукаш Теодорчик, румун Александру Кіпчу та його співвітчизник Ніколає Станчу. Ніхто не загубився в команді. При тому, що в «Андерлехті» вже були два серба – Урош Спаїч та Іван Обрадовіч. До цього в команді був серб Александр Мітровіч, який дуже гарно себе показав у Бельгії і був проданий за 20 мільйонів євро до «Нюксала».Не великий секрет, що гравці із Східної Європи коштують менші і зарплати у них не такі великі, але є бажання проявити себе закріпитися у новому клубі, чемпіонаті та отримувати більше. «Динамо» ніхто не заважає працювати по Хорватії( після трансферу Віди у цьому напрямку більше нічого. Невже у Хорватії немає талантів?), Сербії, Румунії. Безперечно, там є гравці, які зможуть зробити команду сильнішою та й коштувати вони будуть не так багато.

( фото Ільї Хохлова)

Робота із молоддю. В «Андерлехта» дуже хороша школа. В сезоні 2014-2015 команда грала у фіналі юнацької ЛЧ. Раніше Компанії, Лукаку були продані у провідні клуби за десятки мільйонів. Минулого сезону гарно себе показав Денис Прат( із команди, яка грала у юнацькій ЛЧ проти Шахтаря). Бельгійські ЗМІ писали, що він отримує одну із найбільших зарплат у Бельгії – в районі 1 мільйона. Минулого літа Прат був проданий до « Сампдорії» за 10 мільйоніва. Цього року розкрився на повну 19- ти річний Телеманс. « Монако» вже встиг викласти за нього четвертак. Є ще в команді Леандер Дендонкер, якому тільки 22. В Києві теж завжди була дуже сильна школа. Наша команда у цьому сезоні змусила говорити всіх про себе у юнацькій ЛЧ. Тільки от наші 18-ти -19-ти річні юнаки, на превеликий жаль, дуже важко переходять в дорослий футбол. Той же Циганков ніяк не може стати основним гравцем, від Шепелева прогрес поки не такий, як би того хотілося. Цей напрямок потрібно підтягувати всіма можливими та неможливими способами. Напевно, що було б логічно відправити власних спеціалістів на стажування до « Андерлехта»

Продаж гравців. Немає проблем із тим, що когось перетримують, чи дивляться на ім’я клуб. Прата продали тільки до скромної « Сампдорії», яка навіть у ЛЄ не грає. Дефура та Оккаку( вихованець італійської «Роми» нігерійського походження, який вважався дуже великим талантом, але так і не реалізувався у Італії) до аутсайдерів АПЛ «Бернлі» та «Уотфорда». Головне – фінансова рентабельність, а те, що буде потім, особливо якщо це стосується легіонера, - не повинно турбувати. Я введу до того, що якби "Андерлехт" продавав гравців тільки до топ –клубів, так вони всі досі залишилися б на «Констан Ванден Сток»

Робота по збитим льотчикам. Теодорчик протирав штани в Києві. В «Андерлехті» забив більше тридцяти голів за сезон. Для такого нападаючого 5.5 мільйонів – це не дуже велика сума. Є приклад Мбокані, якого після невдалих виступів у Франції та Німеччині повернули до команди, де він розкрився, і потім був проданий до «Динамо» за хороші гроші. Такий напрямок селекції також можу бути цікавим. Пригадайте Роман Єрьоменка, який бу не особливо потрібний « Удінезе». Потім хотіли Володимира Вайсса із « МС», але там щось не склалося.

Внутрішній ринок. «Андерлехт» цьому напряму працює дуже вдало. Все що є цікавим у Бельгі є них на олівці. Той же Дендонкер вихованець «Брюгге», влітку прийшов Ханні із « Мехелана», який гарно проявив себе. Думаю, якщо «Генк» не вийде до ЛЄ, так «Андерлехт» зверне увагу на нашого Руслана Малиновського. Точніше «Генк» його викупить, але від відразу переїду до Брюсселя. Це було б цікаво. Точно краще, ніж Туреччина . У нес звичайно, що не такий чемпіонат зараз, як у Бельгії, але теж є куди дивитися. На противагу цьому «Динамо» в Україні пройшло повз розпад «Дніпра» та « Металіста». Нам із цих команд була цікава тільки молодь – Леднев, Алексеєв, Калюжний, Андрієвськй. В той же час, «Шахар» підібрав із тонучого « Металіста» Тайсона, Марлоса та Азеведо. Зараз знову в тому ж таки «Дніпрі» були/ є цікаві люди. Вже прогавили Лучкевича( у нас же є сам Морозюк та два роки вже як перспективний Тимчик), в сторону Луніна не дивимося. Зате підбираємо вільних агентів, які нікому не потрібні і користі від них немає.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.05.2017, 13:20
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть