Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Оренда – реальний шлях у дорослий футбол, або досвід Руслана Малиновського

2017-05-25 20:00 Дивлюся у Щасливому матч дублерів «Динамо» та «Шахтаря». Команди грають без підсилення із перших команд. Я ... Оренда – реальний шлях у дорослий футбол, або досвід Руслана Малиновського

Дивлюся у Щасливому матч дублерів «Динамо» та «Шахтаря». Команди грають без підсилення із перших команд. Я не бачу жодного гравця, який би міг підсилити свої головні команди в складі обох команд. Особливо це актуально для киян.. На полі – дитячий, юнацький футбол, де багато зовсім не потрібний речей, які просто не припустимі у дорослому футболі.

Я введу до того, що без адаптації у дорослому футболі будь –якому молодому футболісту дуже важко на щось серйозне претендувати у наших грандах. Так у «Динамо» школу оренд пройшли Буяльський( «Говерла»), Рибалка( «Славія»), «Беседін»( Металіст), «Яремчук»( "Олександрія") тільки тоді у них вийшло отримати свій шанс та більш –менш вдало( за виключенням Яремчука) закріпитися у першій команді. Ми всі зараз бачимо, що досвіду дуже не вистачає Бурді, Очігаві та Шепелеву, Циганкову. Вони поки більше вчаться, звикають, ніж грають.

Дуже схожа ситуація в «Шахтарі»: хто знав про Тотовицького, Малишева, Малиновського, Караваєва, Будківського, Микиту Шевченка якби не Юрій Вернидуб. Це були гравці дубля, або «Шахтаря» -3 який грав у Другій лізі. В «Металурзі» Донецьк російський тренер відкрив Болата. Зараз за цих футболістів можна взяти хороші гроші. Тільки "Генк "може заплатити за Малиновського 2-3 мільйона євро. А до оренди ці гравці були мало кому потрібні.

Керівникам «Динамо» годі чекати, що ми завтра повторимо шлях «Аякса». У нас трохи інші реалії. Потрібно розвивати, працювати із гравцями, а не тільки думати про звитяги на юнацько –молодіжном рівні. Оренда для цього є найбільш вдалим варіантом. Тільки повинно бути так, що гравець їде в команду та до тренера, де він буде стабільно грати та розвиватися, а не так що М’якушка та Хльобаса відправили до Полтави де так би мовити « тренує» Сачко( хто хоч один у нього мав прогрес???). Розумію, коли відправили Андрієвського до Одеси, де він постійно грає та знає багатьох гравців по дублю Металіста. На жаль, схоже рівень футболіста не такий високий. При всій повазі він поки до «Динамо» не дотягує. Гарна ініціатива із «Зорею». Це останній шанс для Влада Калітвінцева. Поки не можна сказати, що він грає сильніше, ніж в Одесі. Дивно, що туди не відпустили М’якушка, а віддали його в Полтаву. Із Вернидубом Сергій міг би повторити долю Караваєва. Вони мають дуже багато спільного. На мою думку, в «Зорі» мав би гарний прогрес Яремчук. Майже гарантоване місце в складі. ЛЄ та тренер який вміє працювати із молоддю. Або для них ще Лук’янчука( сам із Запоріжжя) та Османа( у світлі прощання із Соболем) «Зоря» могла б стати дуже гарним трампліном у розвитку кар’єри.

Зараз у пресі багато уваги приділяється нашим « бельгійцям», тобто, 5 –ти українським легіонерам, які виступають у першості Бельгії. Людина, яка допомогла нашим гравцям потрапити в Бельгіє є колишній гравець київського «Динамо», а нині менеджер компанії Вадима Шаблія Сергій Серебренніков, який після «Динамо» грав за «Брюгге» та ще ряд другорядних бельгійських клубів, а зараз мешкає у цій країні. Так от, Шаблій співпрацює із майже всіма гравцями як першої команди «Динамо», так і молодіжних. Було б дуже гарно «обкатати» деяких наших молодих гравців. Не великий секрет, що той же «Генк» має інтерес до Романа Яремчука, та навіть влітку пропонував 2 мільйона євро за трансфер гравця. Хто знає, а може повториться історія Малиновського? Не тільки агенти повинні мати користь із клубу, але і клуб повинен використовувати можливості агентів.

( фото Станіслава Ведмедя)

В наступному сезоні команада Ю -19 остаточно має стати командою деблерів у майже повному складі. Для тих гравців дублю, яким вже зараз вже більше 20 – ти років і вони не потрапляють до першої команди варто приймати рішення по оренді. Сидіти в дублі немає ніяких сумнівів . Це в першу чергу сторсується Бущана, Бурди, Очігави, Михайличенка, Османа. На мою думку, було б не менеш здорово, якби навіть гарвці Ю -19 мали б досвід виступу на високому рівні. На мою думку, це краще, ніж гра за дубль

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.05.2017, 20:00
25.05.2017, 20:00
272590 2 capella, Serena
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть