Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Просто дякую і не прощаюсь! Выбор редакции

2017-06-01 21:14 Що є зараз найважливішим? Не варто плакати, посипати голову попілом. Треба бути вдячним тренерському штабу за ... Просто дякую і не прощаюсь!

Що є зараз найважливішим? Не варто плакати, посипати голову попілом. Треба бути вдячним тренерському штабу за ті роки, які вони провели разом із нами. Вдячним за їх труд, за намагання створити команду, яка б стабільно давала результат. І все це далеко не в ідеальних умовах з точки зору інвестицій у розвиток команди, тобто трансфери.

Хоча і поганими умови не назвеш, бо у Динамо прекрасна база, чудовий домашній стадіон, обслуговування на найвищому рівні, відмінне фінансування діючих контрактів. Тобто всі зосередженні виключно на досягненні найкращих спортивних результатів, а не як у більшості команд зараз в Україні люди, де у багатьох командах не тільки не платиться заробітна плата, але і рівень сервісу на низькому рівні, відсутні власні стадіони, бази для тренувань. Саме тому я вдячний тренерському штабу за систему, яку вони вибудовували, за результати дітей і юнаків. Та дійсно найважливіше питання – що нас чекає далі?
Ребров і його іспанська команда тренерів – виглядало дуже сучасно. Дійсно, у команді працювали фахівці, які не належали до вихованців Динамо. Вони просто приїхали в Київ робити те, чим вони займались в Іспанії – виховувати молодь. Ребров вибудував систему. На рівні всіх команд, від дорослої, до дитячої академії працювали іспанці. Хоча з 2016 року єдиним винятком стала команда ю19, де працювали виключно власні фахівці. Та у команди працювала система. Можна чітко подивитись як гравці переходили з ю19 до ю21, а далі до основного складу. Саме тому була чітка видна перспектива команди, яка планувала виховувати молодь. Та зараз, коли всі іспанці залишили команду, ми знаходимось у стані очікування. Бо невідомість – найгірше.

Більшість зараз розповідає про команду Хацкевича. Але чи є у Хацкевича власна команда фахівців, з якими він працює багато років? Чи є у нього досвід керування дорослою командою і вибудовувати систему на рівні від дитячої академії, до першої команди на всіх стадіях? Чи він просто прийде, візьме собі таких самих колишніх динамівців, а на рівні всіх інших залишаться також інші динамівці? Тобто не команда однодумців, а команда-солянка з динамівців? Для мене перспектива роботи із Хацкевичем виглядає як жахливий провал з точки зору стратегії розвитку клуба.

На що я сподіваюсь? Що замість Реброва дійсно прийде людина із досвідом. Так, можливо і не на величезний бюджет, та людина із досвідом, із вмінням будувати команди-переможці. Прийде із командою однодумців, яка увійде в усі команди і почне працювати не тільки на результат у наступному сезоні, а і вибудовувати, а може і продовжувати вже розпочату побудову, на стратегічний результат, на стабільність.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.06.2017, 21:14
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть