Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Оптимізація, як можливість позбавитися від непотрібних людей

2017-06-06 13:25 «Динамо» зараз проводить оптимізацію видатків. Так у команди залишилося дуже мало легіонерів. Нові контракти підписуються на ... Оптимізація, як можливість позбавитися від непотрібних людей

«Динамо» зараз проводить оптимізацію видатків. Так у команди залишилося дуже мало легіонерів. Нові контракти підписуються на скромніших умовах, ніж це було раніше. Напевно, що виходячи із політичної, економічної та соціальних сфер в країні це є логічним кроком.

Я думаю, що така оптимізація повинна стосуватися не тільки футболістів, але і працівників клубу роботи яких не видно взагалі.

От звільнили директора музею. Якщо мова про той музей «Динамо», що на НСК Олімпійському біля клубного фан-шопу, так я не розумію навіщо там був взагалі директор??? Пішов головний редактор із офіційного сайту. Стало гірше? Я цього не помітив. Чи користь від фан –клубу? Ті зустрічі із гравцями, які проводяться може без проблем провести і клубний прес –секретар. Виходить, що вболівають за клуб коштами самого клубу. Геніально!

Я хотів звернути увагу на інше. Все визначається у порівнянні. От скажімо, минулого року схоже ситуація із головним тренером була в «Шахтарі». До кінця не було зрозуміло, чи йде Луческу. Але за місяць –півтора португальська преса вже не сумнівалася, що Фонсека новий рульовий «Шахтаря». «Динамо» штормило ще із осені. Але як ми бачимо ніякі варіанти не пророблялися майже до самого кінця. Сподівалися, що Ребров залишиться, а потім знайшли( якщо потрібно було шукати взагалі) Хацкевича. Срні вже 35 –ть років. Останні два сезони він підписує контракт із «Шахтарем» тільки на рік. Але в системі «Шахтаря» є Караваєв, Бутко, Данченко, Кобін які готові замінити хорвата. Той же Шевчук пішов на пенсію, коли остаточно розігрався Ісмаелі, видужав Азеведо та почали подавати надії Соболь та Матвієнко. У нас пішов Шовковський та Гусєв і виявилося, що за ними прірва. Пішов Драговіч із захист почав нагадувати прохідний двір. «Шахтар» спочатку підписує Хочолаву, а потім бажає всього кращого Кучеру. У нас гравець спочатку йде, а потім вже думають, як бути далі. Гравці «Шахтрая» їдуть до Вернидуба та в Бельгію, а наші в Одесу та Олександрію.

Я в ніякому разі не хочуть вихваляти менеджмент «Шахтаря». Там проколів теж вистачає. Повне дежав’ю із ситуацією, яка було в «Динамо» із Мехмеді та Теодорчиком у Малиновського. У академію за словами власника вбухали 100 мільйонів, але зараз підпусують 35-ти річного Срну, та йдуть на умови Тайсона. Багато команд пропонують без 7-ми місяців 30-ти річному гравцеві контракт на 4- ри сезони. Ситуація із Зінченко та Вачіберадзе, коли зірочок команди забрали майже безкоштовно. Замість того, щоб осісти в Києві, реконструювати собі невеличкий стадіончик( наприклад ЦСКА) гастролюють по всій країні. Повернемося до «Динамо». Суркіс Суркісом( його робота в першу чергу забезпечувати фінансування команді), а де робота спортивного директора? Хтось бачить роботу Олексія Олександровича Михайличенка? Трансферна кампанія давно перетворилася в бенефізм одного агнета. Молоді гравці пересиджують в дублі зайві роки, а якщо їдуть в оренду, так майже без права на прогрес. Вибір тренера перетворився на вибір із одного кандидата( я припускаю, що ще мова могла йти про Головка Григорчука виходячи із того, що написав Артем Франков). В систему клубу потрапляють такі люди, які навіть теоретично не можуть дати результат. Я про запрошення басків Мельгоси та Гомеса, які раніше працювали зовсім за іншої системи підготовки гравців( у Більбао команда Ю -12 рухається аж до дублю, а у нас кожного року приходять нові гравці). Через рік завершуються контракти у багатьох гравців команди. Серед них Мораєс, Хачеріді, Рибалка, Кравець, Гармаш, Морозюк, Віда, Антунеш. Я так розумію, що позиція по них буде сформована у останній день. Зараз повертають Гусєва( у Олега той самий агент, що і в головного тренера Динамо). Я думаю, що Янаков, Леднев відчули додаткову довіру у власних силах.

( фото Динамо от Шуріка)

Як ми всі бачимо поле не вирішених проблем. Але якоїсь стратегії, бачення, системної роботи навіть не проглядаються. Навіть в ті часи, коли власник міг витрачати більше, не кажучи вже про теперішній час, коли великі гроші повинна замінити важка, щоденна робота.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.06.2017, 13:25
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть