Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Є "Безвіз" ! Буде й перемога !

2017-06-11 12:00 Хочу усіх спочатку привітати зі здобуттям безвізого режиму з Європейським Союзом ! Так, це визначна подія ...

Хочу усіх спочатку привітати зі здобуттям безвізого режиму з Європейським Союзом ! Так, це визначна подія для країни. Вата аж палає зараз ;) Символічно, що "безвіз" ми отримали саме у цей день, коли в одній з країн ЄС сьогодні гратиме Збірна України. Також приємно, що наші вболівальники "Вірні Збірній" перетнули кордон з Фінляндією вночі 11 червня, коли почав діяти "безвіз".

І саме сьогодні я чекаю лише на перемогу нашої Збірної ! Звісно, що після результату з Мальтою настрій припаскудний, але хочу сьогодні залишатися оптимістом, і вірю, що ми можемо обіграти фінів. Гравці Фінляндії можуть заявляти, що завгодно, як вони нас не поважають, і вони нас "не помітять" на полі. І за цю неповагу до нас, ми забов'язані їх покарати. Звісно, що оптимізму останній матч не додав, але хочеться у такий визначний день, коли ми трішки, а може і не трішки стали ближче до Європи, здобути цю перемогу !

Склад я можу бачити одним, але Андрій Миколайович бачить склад по-своєму. У воротах звісно буде Пятов. Тут без питань. Праворуч Морозюк, який зараз кращей виглядає, ніж Бутко на своїй позиції. У центрі Ярік і хочеться, щоб вийшов Ордець, а не Кучер. Ліворуч - Матвієнко. Праворуч у півзахисті Ярмола, а ліворуч вийшов би Петряк, який будемо відверті, у кращій формі за Коноплянку, але вийде на свою звичну позицію саме Євген. У центрі півзахисту швидше за все буде - Стьопа - Сидорчук - Шахов, де Шахов гратиме "під" нападником. І у нападі бачу лише Бєсєдіна. Ніяких коваленків і тунців у старті не бачу.

Ось таким я бачу склад. З налаштуванням взагалі невинно виникнути проблем. Головне бути сконцентрованими до останньої хвилини. Фіні вперті, але і ми теж щось вміємо робити на полі ;) Бажаю нашим хлопцям лише перемоги ! "Нехай прибуде з нами сила" (с) !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.06.2017, 12:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть