Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мій аналіз гри.

2017-06-12 11:11 Мій аналіз гри : Перемога не радує! Гри не було.Як сказав сам Шевченко- " А игру ...

Мій аналіз гри : Перемога не радує! Гри не було.Як сказав сам Шевченко- " А игру оценивать сейчас тяжело — это не игра была, а битва". Якщо перші 2 гри відбору команда ще грала на тактиці Фоменка,то Р.Ріанчо в наступних іграх вже приніс свою тактичну схему,яку так не взлюбили ми всі вболівальники-поперек поля,назад воротареві,жодного пасу вперед і все це СТОЯЧИ,зрідка ПІШКИ !

Вчора ЗБУ 1-й тайм взагалі стояла,а ФІни грали пішки-тобто трохи швидше за наших. А напрошувалося в нашій грі включити хвилин на 20 пресинг,зробити результат,а потім би вже катали м'яча по Ріанчу. Та і в 9-х (Селезньов та Коваленко-явний баласт в команді-це всі бачать ,крім тренера) грати проти фінів-нам могло дорогого коштувати. Беседін показав Шевченку-хто повинен грати в основі.А балерина Коваленко повинен зпочатку в клубі заграти...

Одного не розумію-що робить отой зарубіжний італійський тренерський штаб в команді???? Невже всі вони не можуть вплинути на одного іспанця,щоб поміняти непривабливу тактичну схему,яка нікуди не приведе нас.Бо поки що результат ЗБУ приносить тільки індивідуальна майстерність окремих виконавців.

А при заварусі біля трибуни з нашими уболівальниками на відео було видно,що лише пару гравців пішло разом з тренером захищати наших людей від стюардів,а решта (особливо шахтарі-ордець та ін.) демонстративно! (побоялися?) пішли геть від місця конфлікту... Це свідчить про те,що немає єдності в команді,щоб всі були за одного,а один за всіх.

Щодо самого А.Шевченка. Як на мене,Андрій ще зарано взявся за ЗБУ -немає своєї думки-вона в нього є тільки на прес-конференціях. По всьому видно,що як і в ДК,у ЗБУ керує оркестром Ріанчо... Сумна картина.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2017, 11:11
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3245 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть