Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Потрібно вчасно вміти прощатися із футболістами Выбор редакции

2017-06-14 09:37 Зараз дуже багато чуток та розмов навколо можливого переходу Домагоя Віди до турецького «Бешикташа». Не бачу ... Потрібно вчасно вміти прощатися із футболістами

Зараз дуже багато чуток та розмов навколо можливого переходу Домагоя Віди до турецького «Бешикташа». Не бачу в цьому нічого поганого, якщо розмови виявляться реальністю. Віді вже є 28 років. Контракт його розрахований ще на рік із «Динамо». Хорват провів у Києві чотири із половиною сезони. За тим, що пишуть ЗМІ заробляє він в «Динамо» приблизно один мільйон євро за сезон.

Зараз реальний шанс продати гравця, бо через рік він може піти, як вільний агент, або повторити долю Хачеріді, Гавранчіча та багатьох інших. Особливої мотивації у нього грати за «Динамо» вже немає. Якщо правда про 7-10 мільйонів про які пишуть турецькі ЗМІ, так це реальний шанс для Ігоря Суркіса вскочити в останні вагони поїзда

( фото Ільї Хохлова)

В ігровому плані втрата Віди не повинна стати великою проблемою. В цьому сезоні на Домагоя були великі сподівання через проблеми Хачеріді, травми Даніло Сілви та продаж Драговіча, але він так і не став надійним захисником. Варто тільки пригадати останній матч проти «Шахтаря», де центр захисту нагадував прохідний двір, матчі проти «Олександрії», коли не узгодженні дії хорвата та Рудька позбавили команду перемоги, поразку в Лісабоні від «Бенфіки», де фол Віди на Луїзао коштував пенальті у наші ворота. На жаль, це можна ще продовжувати далі. Не тільки я один вже звикли до Віди в «Динамо», але життя постійно йде вперед.

Я думаю, що в новому сезоні новий тренерський штаб «Динамо» повернеться до гри в два центральних захисники. Не думаю, що для «старої школи» у лиці Лужного та Хацкевича буде доречною сучасна схема із трьома захисниками. Там дуже багато нового і потребує розуміння що та для чого. При обороні схема 5-4-1, при атакці 3-6-1, або 3-4-2-1. Кому, як подобається. Я думаю, що награватиметься пара Кадар – Хачеріді.

Я вважаю, що Ігор Суркіс готувався до ситуації із Відою. Ще минулого літа писали про інтерес не тільки із сторони турецьких клубів, але і італійського «Торіно». Тому зимою були підписані Кадар та Пантіч. Як мінімум такої залежності, як була ще минулого літа, від Віди зараз в «Дианмо» немає. В разі чого, хорват може і в дублі опинитися. Сподіваюся, що до цього не дійде.

Я от не дуже впевнений, що «Бешикташ» зможе заплатити суму, яку хоче «Динамо». Зараз турецькі клуби почали економити гроші. Економіка не дозволяє витрачати шалені гроші. Місцева валюта серйозно просіла. Тому навіть гранди більше думають про оренди та вільних агентів. Інакше, ніколи б у « Фенербахче» не було б Караваєва і не цікавилися б Соболем. Зараз тільки за півтора мільйона купують Вальбуена із « Ліона».

Якщо все ж цей трансфер відбудеться, так дуже сподіваюся, що частина цих грошей піде на нових гравців. Із великим оптимізмом зустрів інформацію, що Огнен Вукоєвич буде працювати в системі «Динамо». Від дуже гарно знає балканський ринок. Огнен дуже гарно знає вимоги «Динамо». Тому було б просто ідеально, якщо Віда був проданий за хорошу суму, а на його місце прийшов молодий, талановитий центральний захисник.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.06.2017, 09:37
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть