Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шанс на справедливість, або «Сталь», « Волинь» чи « Десна»?

2017-06-17 20:00 Зараз дуже багато розмов навколо «Сталі». Я так зрозумів, що є тільки амбіції та бажання власника. ... Шанс на справедливість, або «Сталь», « Волинь» чи « Десна»?

Зараз дуже багато розмов навколо «Сталі». Я так зрозумів, що є тільки амбіції та бажання власника. Більше нічого. Гравцям потрібно платити зарплату, потрібно утримувати молодіжні команди, потрібно орендувати стадіон у Дніпрі, проживання та тренування в Києві. До того ж, головний спонсор клубу Дніпровський металургійний комбінат поки не відновив повноцінно свою роботу.

Я б ще зрозумів, якби у команди були власні вболівальники. Тоді хоча грали для них. А так, на Метеор приходить 100 чоловік. Кому такий футбол потрібний?

Гравці відчувають таку ситуацію. Не думаю, що легіонерів можна буде кормити обіцянками. А їх у команді 6 –ть та роль їхня багато в чому визначальна. Українські гравці теж вже думають про своє майбутнє. Паньків майже повернувся до Олександрії. Хто матиме пропозиції – піде в кращі умови. Каленчуком цікавиться «Зоря». У такому випадку, хто дасть гарантії, що «Сталь» не зіграє у наступному сезоні декілька матчів та не знімиться зі змагань? ФФУ повинно приймати вольове рішення

Я думаю, що реальний вихід із цієї ситуації було б збереження футболу у Кам»янському та надійний учасник наступного сезону для УПЛ. «Сталі» потрібно жити по можливостях. Грати не для власника, а для вболівальників. Не має грошей на УПЛ? Так можна грати у Першій чи Другій лізі підтягуючи інфраструктуру. Будуйте далі стадіон. За регламентом місце «Сталі» має зайняти «Волинь». Але у Луцьку є серйозні борги та й команда виглядає дуже і дуже слабко. Якщо Ігор Палиця не зможе закрити фінансові питання та підсили склад потрібно пропонувати місце «Десні» в УПЛ. Команда із Чернігова має власну інфраструктуру, фінансову стабільність, досвідченого тренера, доволі хороший склад( точно не слабша від Волині, Зірки) та власних вболівальників. Іншого виходу просто немає.

( фото офійційного сайту Десини)

Правда у такому разі, якщо «Десна» буде грати у УПЛ, Перша ліга може багато втратити. Команд, які будуть ставити ціль перед собою підвищення в класі майже не залишилося. Я не знаю, хто реально зможе претендувати на УПЛ у наступному сезоні? «Волинь» буде боротися. Але їм би розібратися із тими проблемами, що є в команді. Без підсилення вони навряд чи зможу ставити перед собою серйозні завдання. Можливо «Колос», де є амбіції власника команда Андрія Засухи. «Інгулець» є доволі багатою командою. Може «Рух» спробувати відразу поборотися за підвищення. Склад там доволі серйозний. Є відповідна інфраструктура в «Оболоні», але не знаю, наскільки можливе збільшення фінансування команди паном Слободяном. Це реальний шанс пограти у еліті, бо у наступному сезоні із долею великої ймовірності головними претендентами на підвищення будуть «Дніпро» та « Маталіст» . Правда тепер до звичних назв клубів добавляться якісь цифри, або букви.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.06.2017, 20:00
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть