Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

КуКон 2017. День третій.

2017-06-20 07:35 В заключному матчі першого туру грали чемпіони світу. АВСТРАЛІЯ - НІМЕЧЧИНА - 2:3 (1:2) 19 червня ...

В заключному матчі першого туру грали чемпіони світу.

АВСТРАЛІЯ - НІМЕЧЧИНА - 2:3 (1:2) 19 червня 2017 р. Кубок конфедерацій–2017. Група B. Сочі. Стадіон «Фішт». 28605 глядачів. Суддя: Марк Гейгер (США).

Австралія: Метью Райан, Мілош Дегенек, Бейлі Райт, Азіз Бехіч, Трент Сейнсбарі, Марк Мілліген (к), Аарон Муй, Массімо Луонго (Роббі Круз, 46), Томас Рогіч (Джеймс Троїзі, 71), Метью Лекі, Томі Юріч (Тім Кехілл, 86).

Тренер: Ангелос Постекоглу.

Німеччина: Бернд Лено, Шкодран Мустафі, Йонас Гектор, Антоніо Рюдігер, Джошуа Кімміх, Себастьян Руді, Юліан Дракслер (к), Леон Горецка, Юліан Брандт (Ніклас Зюле, 63), Сандро Вагнер (Тімо Вернер, 58), Ларс Штіндль (Емре Джан, 78). Тренер: Йоахим Льов. Голи: Штіндль (5), Рогіч (41), Дракслер (44 – з пенальті), Горецка (48), Юріч (56). Попередження: Горецка (55), Сейнсбарі (64).

Німеччина в молодіжному варіанті зіграла у звичній манері - різноманітно і з атакуючим акцентом. Уже на третій хвилині після передачі з флангу Брандта відзначився Штіндль. Хто такий, чому не знаємо? А це дебютант маншафт якому незабаром виповниться 29. В товариському матчі з Данією вперше з'явившись у другому він уже навіть забивати починає! Центральний півзахисник на якого особливо ніхто не звертав увагу отримав шанс від Льова. І користається цим шансом. Далі молоді німці почали розривати опонента - Брандт, Горецка, Дракслер та Вагнер виходили на ударні позиції і здавалось розгрому не уникнути. Та особливістю команди Льова є те, що вони примудряються пропускати на рівному місці. Чи не перший удар Австралії і гол! Дещо не уважно зіграно в центрі і Рогіч пробив метрів з двадцяти. Лено міг і виручити та м'яч по зрадницьки юркнув під руку. Що й казати зовсім не сподіваний перебіг матчу. Та ще до перерви Дракслер відновив перевагу з пенальті. По перерві активний Горецка розстріляв ворота Австралії буквально з лінії воротарського. І знову якось не впевнено зіграв Лено - мяч, що летів йому в руки, він відпустив та ще й далеко від себе і Юріч добив м'яч в порожні ворота. 2:3! Заміни Льова внесли здається певне сум'яття в дії німців. І кінцівка матчу їм не особливо вдалася. Однак і у Австралії шансів фактично не було. Неоднозначне враження залишила гра бундестім. Гадаю більш реально зможемо оцінити її силу у матчі з чилійцями.

А у вівторок для всіх день відпочинку. У середу ж зіграють Португалія - Росія (18:00) та Мексика - Нова Зеландія (21:00)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.06.2017, 07:35
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть