Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Будьте обачні, Сергій Станіславович

2017-06-21 20:49 Колишніх динамівців не буває. Намагаюся слідкувати за кожним. Зараз багато розмов навколо Сергія Реброва. Спочатку приписували ... Будьте обачні, Сергій Станіславович

Колишніх динамівців не буває. Намагаюся слідкувати за кожним. Зараз багато розмов навколо Сергія Реброва. Спочатку приписували інтерес грецького « ПАОКА». В принципі, реальний варіант. Власником команди є колишній росіяни та колишній власник « Ростова», а нині грек Іван Саввіді( або Саввідіс). Справами в команді керує Любош Міхал, який багато років працював у «Шахтарі».

Знає в Україні кожного гравця. Не дивно, що Євген Шахов та Лео Матос минулого літа перейшли у цей клуб. Зараз пішов тренер Івіч. Тому дуже багато різних розмов. Сергій Ребров так само, як і Мірча Луческу фігурують в списках кандидатів.

На днях з’явилася інформація про інтерес до Реброва із сторони «Аль- Ахлі». Я спочатку сміявся, а потім почав аналізувати і прийшов до висновку, що це все реально. Тим паче, що тренер сам підтвердив таку можливість. На Схід можна поїхати тільки маючи гарного посередника, або агена. Свого часу, Валерію Лобановському допоміг туди потрапити Шандор Варга. Ми всі прекрасно знаємо, що ця людина не чужа і для Реброва. Свого часу саме угорський агент влаштовував Реброва до « Тотенхема»

( фото Ільї Хохлова)

Я дуже сподіваюся, що Сергій Станіславович зможе побороти спокусу грошима. Тут потрібно бути дуже обережним. Поїхавши за грошима можна втратити власну репутацію. Все –таки, останні три роки Ребров двічі виграв першість України та Кубок, Суперкубок, двічі грав у групі ЛЧ та доходив до чвертьфіналу ЛЕ. Поясню власні думки

  1. Футбол на Сході є дуже специфічним. Стелять дуже м’яко, а спати не завжди зручно. Не секрет, що власники команд дозволяють собі втручатися у справи команди. Попередній тренер «Аль- Ахлі» швейцарець Гросс( теж колись грав за «Тотенхем), який до речі працював аж три сезони, пішов у відставку бо йому прибавили португальського помічника

  2. Все –таки Ребров ще молодий тренер, йому потрібно вчитися та розвивати свої навики. Східний футбол –це скоріше « першість пенсіонерів» або « першість заробітків», але ніяк не прогресу та розвитку. Навряд чи після Саудівської Аравії можливі серйозні запрошення. Он таки самий Дан Петреску поїхав свого часу. Де він зараз? От ж бо воно.

  3. У Реброва немає своєї команди. Одинокі тренери в сучасному футболі приречені на поразки.

  4. Все –таки останній сезон був провальний для «Динамо». Провина у цьому є і Реброва. Зазвичай після такого досвіду тренери беруть час на аналіз. Мені задається, що Сергію Станіславовичу є теж що зважити, проаналізувати. Можливо трохи підучитися.

  5. Як гравець Ребров провалися у інших країнах. Так у нього майже нічого не вийшло у « Тотенхемі». Період в « Фенербахче» та « Вест – Гемі» можна вважати провальним.

  6. В «Динамо» Сергій Станіславович мав проблеми із легіонерами. Я не думаю, що в Саудівській Аравії його чекають простіші гравці, ніж були Мбокані та Беланда. Не впевнений, що тамтешній власник буде завжди на стороні тренера, як це було із Ігорем Суркісом, а не гравця.

Сподіваюся, що Ребров вибере футбол, а не гроші.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.06.2017, 20:49
21.06.2017, 20:49
275025 4 Bagley, dgorg, Grad21, auto-shapych
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть