Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

КуКон 2017. День п'ятий.

2017-06-23 06:55 КАМЕРУН - АВСТРАЛІЯ - 1:1 (1:0) 22 червня 2017 р. Кубок конфедерацій–2017. Група B. Санкт-Петербург. Стадіон ...

КАМЕРУН - АВСТРАЛІЯ - 1:1 (1:0) 22 червня 2017 р. Кубок конфедерацій–2017. Група B. Санкт-Петербург. Стадіон «Санкт-Петербург». 35021 глядач. Суддя: Мілорад Мажич (Сербія).

Камерун: Фабріс Ондоа, Ернест Мабука, Адольф Тейку, Майкл Нгаду-Нгаджуй, Коллінс Фай, Андре-Франк Ангісса, Себастьєн Сіані, Арно Джум, Бенжамен Муканджо (к) (Карл Токо Екамбі, 77), Венсан Абубакар, Крістіан Бассогог.

Тренер: Уго Броос (Бельгія).

Австралія: Метью Райан, Мілош Дегенек, Александер Герсбах, Бейлі Райт, Трент Сейнсбарі, Марк Мілліген (к), Аарон Муй, Томас Рогіч (Джексон Ірвайн, 79), Метью Леки, Томи Юріч (Тім Кехілл, 70), Роббі Круз (Джеймс Троїзі, 65). Тренер: Ангелос Постекоглу.

Голи: Ангісса (45+1), Мілліген (60–з пенальті). Попередження: Райт (81), Сіані (87), Мабука (90+1).

Проти Австралії ми побачили справжній Камерун, а не ту його пародію, що була в попередньому матчі. Вся гра в основному велася через найкращого футболіста останнього Кубку Африки Бассогога. Прудконогий камерунець тероризував захист Австралії як міг. А ще ж на вістрі був Абубакар (пам'ятаємо його два голи на "Олімпійському" ще в складі "Порту"). Гол в кінці тайму - винагорода за активність і бажання. А в другом таймі Абубакар мав знімати всі питання але з дуже вигідної позиції якось зовсім невдало ковирнув по м'ячу. Футбольне правило спрацювало - пенальті і гол від Австралії. Камерун не зупинився і далі загострював. Та свіжості в ногах уже не вистачало. Це стало помітно. Нічия зберегла шанси для обох команд. Та Камерун заслуговув на більше.

НІМЕЧЧИНА - ЧИЛІ - 1:1 (1:1)

22 червня 2017 р. Кубок конфедерацій–2017. Група B. Казань. Стадіон «Казань Арена». 38222 глядача. Суддя: Аліреза Фагані (Іран).

Німеччина: Марк-Андре тер Штеген, Шкодран Мустафі, Йонас Гектор, Маттіас Гінтер, Емре Джан, Ніклас Зюле, Джошуа Кімміх, Себастьян Руді, Юліан Дракслер (к), Леон Горецка, Ларс Штіндль. Тренер: Йоахім Льов.

Чилі: Джонні Еррера, Маурісіо Ісла, Гарі Медель (к) (Пауло Діас, 71), Гонсало Хара, Артуро Відаль, Педро Ернандес, Жан Босежур, Чарлес Арангіс (Франсіско Сільва, 90), Марсело Діас, Алексіс Санчес, Едуардо Варгас (Мартін Родрігес, 82). Тренер: Хуан Антоніо Піцці (Іспанія).

Голи: Санчес (6), Штіндль (42). Попередження: Штіндль (20), Руді (60), Санчес (64), Босежур (80).

Чилі - це вам не Австралія. Тут уже молодим німцям довелося тримати удар. І вони похитнулися одразу ж. Помилка Мустафі і Санчеса виводять на удар. Один з найкращих форвардів сучасності б'є з носка в ближній! Чилійці домінують, чилійці агресивніші, чилійці кусючі і організовані. І все ж німцям вдалося підстерегти свою нагоду. Комбінація Джан - Гектор - Штіндль була зразковою. Хочеться кілька слів сказати про Льова. Ну напевно ніхто не міг очікувати, що на вістря атаки бундестіму той відрядить Штіндля. Мало знайомий широкій публіці півзахисник не тільки забив гол в своєму першому матчі та ще й отримав зовсім нову позицію. І Льов не пригадав! Ось такі дива тактичної гнучкості. А загалом німцям було сутужно. І нічиєю вони можуть бути задоволені. Тепер стало зрозуміло, що перемогти на цьому турнірі таким складом їм буде важкувато.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.06.2017, 06:55
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть