Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Молоді і голодні! Выбор редакции

2017-07-03 22:11 Безумовно тема №1 сьогодні – новий трансфер Динамо. Томаш Кендзьора за інформацією багатьох джерел знаходиться у ... Молоді і голодні!

Безумовно тема №1 сьогодні – новий трансфер Динамо. Томаш Кендзьора за інформацією багатьох джерел знаходиться у кроці від підписання контракту. До гравця можна ставитись по різному. Як завжди є скептики, є оптимісти. Та варто сказати, що нас вже не перший тиждень викручують інформацією про банкрутство Динамо.

А тут бац і трансфер за гроші. Знаю, що хтось скаже про трансфер Бєланда, та якщо у команди дійсно фінансова скрута, то гроші від продажу Юнеса пішли б на заробітну плату гравцям. І ніяк не на придбання нових гравців. Поспішати не треба. Трансфер ще не відбувся, саме тому і говорити зараз зарано про поляка. Потреба у правому захиснику при наявності Морозюка і Тимчика – питання сумнівне. Та це все рішення тренерського штабу. Трансфер – буде чудова новина. Навіть не такий і гучний.
Та сьогодні я хотів би поговорити трохи про інше. Я спостерігаю матчі на зборах, тренування на цих зборах. Я спостерігав попередні збори, ті що були взимку, минулого літа. І я хочу відзначити те, що в команді намітились суттєві зміни. І справа не в головному тренері. Головне що змінилось – лідери. Начебто Ярмоленко і Віда в команді. І в минулі роки вони завжди були лідерами. Та зараз в тренуваннях, в матчах чітко видно як молода банда все більше підгрібає справи під себе. Якщо ще взимку ці хлопці вели себе тихо, скромно, то зараз вони усюди перші. Вони виграють всі тести, вони вигризають перемоги. Навіть у товариських матчах Шепелєв і Циганков ведуть себе інакше. Хлопці змужніли і готові взяти лідерство на себе. Вони вже його забирають. Спостерігати за цією картиною – просто задоволення. І ця молодь підкріплена Бєсєдіним, Міхайліченко, Тимчиком, Маханьковим, Очігавою. Молоді наступають, вони дійсно вперше на зборах заявляють про своє право домінувати. Фантастичний процес.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.07.2017, 22:11
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть