Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Із ким із форвардів Олександр Хацкевич увійде у новий сезон

2017-07-10 10:09 Минулий сезон Сергій Ребров починав із двома нападаючими – Жуніором Мораєсом та Олександром Гладким. Обоє не ... Із ким із форвардів Олександр Хацкевич увійде у новий сезон

Минулий сезон Сергій Ребров починав із двома нападаючими – Жуніором Мораєсом та Олександром Гладким. Обоє не виправдали сподівань. Добре, що розкрився Артем Беседін. Зараз у Олександра Хацкевича нападаючих на три команди. Навіть якщо він буде грати у два форварди. В будь-якому різі, комусь( причому не одному) потрібно буде залишити команду.

Я спробував проаналізувати сильні та слабкі сторони кожного із форвардів «Динамо». Ось приблизно, що із цього вийшло.

Роман Яремчук. Були на нього великі сподівання весною, але він її не виправдав. Зараз Яремчук має найгірші позиції серед всі нападаючих команди. Проблема Романа в тому, що йому потрібно довіряти, із ним потрібно індивідуально працювати, тільки так він може поки грати. Свого часу в системі молодіжних команд «Динамо» та « Олександрії» від дуже важко починав, але із часом до нього приходить впевненість і тоді вже його дуже важко зупинити Зрозуміло, що зараз йому в Києві немає чого ловити. Потрібна оренда. Можливість не тільки отримувати практику, але і розвиватися. Не знаю, чи команда Шарана є для цього підходящим варіантом. На мою думку, все що можна Яремчук вже взяв у «Олександрії». Далі потрібно не тільки отримувати ігрову практику, але і добавляти у майстерності. Мені б хотілося бачити його в Бельгії.

Дмитро Хльобас. Ще коли тільки Олександра Хацкевича тільки призначили трнерером «Динамо» я писав, що Хльбос має шанси закріпитися у першій команді. Вони із Хацкевичем працювали у молодіжних командах. Мої прогнози схоже виправдалися. Хльобас гарно показав себе на зборах. Я думаю, що він заслужив своєю грою, своїм відношенням на те, що спробувати свої сили в «Динамо». Сильними сторонами Дмитра є не стандартні дії, техніка, ривок, гольове чуття. Але тут є питання в області психології: якщо гравець не бачить довіри, він втрачає всю впевненість у собі. Не знаю, що із цього вийде. Думаю, що Хльобас матиме свій ігровий час, особливо за схемою у два нападаючих.

Дьємерсі Мбокані. Мбо сильніший від всіх нападаючих «Динамо» на дві голови. Однозначно він зробити киян сильнішим. Тільки от сподіватися на нього у перспективі – не зовсім мудро. Поки все нормально, є розуміння та довіра тренера – він грає, якщо щось іде не так, як хоче Мбокані – відразу стає хворим і лікується тільки у своїх лікарів.

Поки Мбо навіть приїхав на збори та навіть там забиває голи. Зараз в Києві проблеми із індивідуальною майстерністю гравців. Нападаючий такого класу точно не завадив. Але на скільки Мбокані готовий провести сезон у «Динамо» працюючи на максимумі? Чи не посадить він на лавку Артема Беседіна? Чи не буде заважкою у сучасних реаліях його зарплата 250 тисяч євро на місяць для клубу? На ці питання повинні дати відповідь Олександр Хацкевич та Ігор Суркіс.

( фото Ільї Хохлова)

Я думаю, що Мбокані почне сезон в Києві. Більше за все навіть основним нападаючим. Буде грати у кваліфікації ЛЧ. Якщо «Динамо» пройде, так він залишиться на ЛЧ, а якщо будуть грати у ЛЄ, так піде. Звичайно, якщо хтось захоче його купити.

Артем Беседін. Я думаю, що це головне досягнення сезону 2016-2017. Забивав «Шахтарю», забивав у ЛЧ, забивав багато у чемпіонаті, забивав за збірну. Я не чекав такого від Беседін. Дуже радий, що у нього все вийшло.

( хото Ільї Хохлова)

Раніше від Артема не було великих очікувань. Він просто був молодий та перспективний. У ньому сезоні потрібно буде доводити свій клас. Ми всі знаємо, що простіше вилізти на гору, ніж там утриматися. Тут ще повернення блудного сина Мбокані. Сподіваюся, що Беседін ще не розкрив повністю свій потенціал, і наявність конкуренції зробить його гру ще краще.

Артем Кравець. Олександр Хацкевичу імпонують гравці, які працюють весь матч. Не було особливих сумнів, що Артем Кревець буде цікавий новому тренеру «Динамо». До того ж, не варто забувати, що свого часу Олег Лужний дав перший шанс Артему. Але поки Кравець травмований, пропустив всі збори. За цей час його конкуренти не сиділи на місці. Зараз Артему буде дуже важко боротися за своє місце під сонцем.

Є ще не менше важливий фактор, як конкуренція. Кравець її вигравати просто не вміє. Поки у «Штутгарді» були травмовані і Артем мав можливість грати – все йшло добре, тільки з’явилася конкуренція знову – Кравець зник. У «Гранаді» все було добре до зими. Тільки взяли Андріана Рамоса – почалися проблеми. Виходячи із ситуації із Яремчуком, Хльобасом можна сказати, що це вже якість ментальні граблі.

( фото Ільї Хохлова)

Зараз Артему вже 28 років. Футболісту потрібно грати. Немає сенсу сидіти на лавці. Тим паче, що гроші клуб почав рахувати. Ну і перспективи збірної теж потрібно враховувати. Нікому не потрібен гравець, який сидить на лавці. Тому маючи досвід виступів у Європі,напевно, варто думати про продовження

Жуніор Мораєс. Улюбленець Сергія Реброва. Зараз новий тренер. Подивимося, що із цього вийде. Мене Мораєс розчарував. Чекав від нього більшого. Але виявилося, що це бомбардир на рівні середняків та аутсайдерів чемпіонату. В ЛЧ та важливих матчах проти «Шахтаря» користі від нього не дуже багато.

Продаж до Китаю могла принести «Динамо» гарні гроші. Але не склалося. Писали раніше про інтерес із Кореї. Але поки гравець прибув у розташування «Динамо». На мою думку, Мораєс не особливо вписується у нову концепцію «Динамо». Я так думаю, що він або Кравець залишать команду

Олександр Гладкий. Новий тренерський штаб не взяв його на збори. Я так розумію, що він не вписується у концепцію нового тренерського штабу «Динамо». Але хіба після такого рішення буде більше бажаючих запросити нападаючого? Зарплата у нього десь у районі 50-60 тисяч на місяць. Платити її потрібно незважаючи в якій команді грає гравець. « Карпати» схоже що відмовилися від співпраці із цим футболістом. Поки немає чуток навіть про Туреччину.

Резюме. Думаю, що точно залишається Артем Беседін. Сподіваюся, що він не зупиниться у своєму прогресі. На рахунок інших – питання відкрите. Гарні шанси має залишитися Хльобас, який має довіру від головного тренера. Думаю, що прораховують варіант із Мбокані, але тут є дуже багато різних нюансів. Ну і доля Кравця із Мораєсом залишається не зрозумілою. Точно комусь потрібно іти із двох. Зрозуміло тільки, що Яремчук та Гладкий проведуть сезон у інших командах.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.07.2017, 10:09
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть