Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед стартом сезону

2017-07-14 12:18 Вже завтра починається новий чемпіонату України із футболу. Хочу поділитися враженнями про зміни та підготовку команд ... Перед стартом сезону

Вже завтра починається новий чемпіонату України із футболу. Хочу поділитися враженнями про зміни та підготовку команд Прем’єр Ліги до старту змагань, а також зробити власні прогнози.

"Шахтар"

Особливих змін у команді не відбулося. Склад та гра залишилися. Пішов Кучер. На його місце прийшов Хочолова.

Молодь поїхала набиратися досвіду. Хто в Полтаву, хто в Махачкалу, хто в звичний Маріуполь .

Продовжили Тайсона на 4 сезони. Трохи це все дивно, коли людині у майже 30-ть років пропонують контракт на такий термін. Не втратить бразилець мотивація підписавши новий довгостроковий контракт?

Минулого сезону Пауло Фонсека досяг своєї мети – повернув чемпіонство. Тепер головна увага на ЛЧ. Думаю, що португальському коучу буде дуже важко мотивувати своїх гравців на чемпіонат, коли команда буде грати у групі ЛЧ. До того ж, має дуже гарні шанси на плей –офф бо буде посіяна в першому кошику. За часів Луческу у нових реалія, коли команда грала у ЛЧ, вона не ставала чемпіоном у себе у країні.

( фото Ільї Хохлова)

Тут така ситуація, що «Динамо» навряд чи стало набагато сильнішим від минулого сезону. Тут може винкнути ситуація, коли «Шахтар» стане слабшим. Свою мету на рівні внутрішніх змагань вони досягли. Тепер більше будуть думати про нові цілі. Подивимося, як воно буде. Поки «Шахтар» виглядає зіграніше, але можуть бути питання із мотивацією.

«Динамо»

Тут головний новачок – Олександр Хацкевич. Для нього всі футболісти нові. Тому не варто чекати великої кількості новачків. Вже прийшов Кендзера на правий фланг оборони. Ця позиція була однією із проблемних у команди, так само, які позиція на протилежному фланзі захисту та креативний гравець у середину. Було б добре, якби ще вдалося придбати когось в півзахист. Важливу роль може відіграти Мбокані. Він дуже гарно вміє чіплятися на за м’яч, гарно грає головою, але із бажанням у нього можуть бути проблеми. Є ще питання в тому, що Мбо може зайняти місце молодого та перспективного Беседіна, який мав найбільший прогрес серед всіх гравців «Динамо» у минулому сезоні.

( фото Спорт Арени)

Зараз така ситуація у «Динамо», що у першій команді майже 30-ть гравців. Тут варто думати про те, як позбавитися від не потрібних гравців. Потрібно віддати належне новому тренерському штабу: команду залишають ті, на кого не розраховують. Варто ще подумати над форвардами. Можливо піде хтось із запасних воротарів набиратися досвіду, та в центрі захисту, якщо ніхто не піде, варто думати про оренду, як мінімум, Бурді.

Гра команда стала більше раціональною. Хацкевич відмовився від складних схем побудови гри. Я так зрозумів, що головним у новому сезоні для «Динамо» має стати бажання та самовіддача. Подивимося, що із цього вийде. Я думаю, що точно не буде гірше, ніж минулого сезону із Ребровим. Багато відповідей на питання ми зможемо отримати на старті сезону. Бо часу на адаптацію просто немає. Розпочинаємо із «Шахтарем» за Суперкубок, потім гра проти цього ж суперника у перших турах чемпіонату та кваліфікація до ЛЧ.

"Зоря"

Команду Вернидуба залишило багато гравців. Так пішли орендовані гравці збірної України Соболь та Петряк. Пішов основний нападаючий Бонавентуре. Випала центральна ланка Чайковський – Ліпартія. Може ще піти Форстер. Я так зрозумів, що він хоче спробувати сили у сильнішій команді. Звідси відмова підписувати нову угоду. За пів року до завершення контракту навряд чи хто заплатить за нього гроші, які хоче Геллер.

На місце цих гравців прийшли молоді бразильці.Їхали до Маріуполі, а опинилися в Запоріжжі. Такі українські реалії. Та на два роки прийшли у оренду гравці «Дніпра»( хто підписує із молодими, перспективним гравцями контракт тільки на два сезони?). Коли бразильців у команді 5-ть –це може завершитися не тільки сивим волоссям для Вернидуба, але і карнавалом. Молодь «Дніпра» у минулому сезоні грала майже без конкуренції та завдань, ніякого тиску на них не було. А тут потрібно перемагати. Я не впевнений, що у них все так просто буде виходити. Той же Сваток без пасу і без гри головою.

Має підсилити команду Прийма, який може зіграти в опорній зоні замість Чайковського та в разі чого замінити Чечера у захисті.

Я думаю, що на «Зорю» чекають важкі часи. Результати спарингів тільки підтверджують мої думки. Юрій Вернидуб не чарівник, кожного сезону від не може ліпити команду із посередніх гравців. Вернидуб – тренер трудяга. Я думаю, що в цьому сезоні на «Зорю» чекає велика конкуренція за бронзу. « Ворскла», «Олександрія» та «Карпати» стали сильнішими.

"Олімпік"

Частина слкду розбіглося бо фінансові умови у команді є одні із найменших у УПЛ. На місце гравців, які пішли переглядаються вільні агенти, «збиті льотчики» та молодь. Задумуєшся, чи потрібна нам така команда у ЛЄ?

"Олександрія"

Пішли гравці, які програвали конкуренцію. Запросили футболістів із команд, які зараз переживають не кращі часи. Вони навряд чи кращі від тих гравців, що є у наявності, але конкуренцію посилити можуть. Так Паньків може витіснити Леванідова із воріт, Бацула створити конкуренцію Путрашу на лівому фланзі, Щедрий конкурувати на фланзі півзахисту. Каленчук підсилити середину поля

Можливо гравцями команди Шарана стане Олександр Тимчик та Роман Яремчук. На правому фланзі захисту після дискваліфікації за допінг Микицеє просто діра. Яремчук грав минулого сезону у «Олександрії». Двічі у одну річку не входять. Досвід на рівні УПЛ Роман вже взяв, тепер потрібно думати над підвищенням майстерності.

"Чорноморець"

Із зими Бабич втарти 7-8 гравців основного складу. Зарплати у Одесі – одні із найменших, можливості купувати гравців теж немає. Приходиться перемивати вільних агентів та збитих льотчиків. Пробували поживитися гравцями» Сталі», але « Верес» пропонує кращі фінансові умови. Закинули вудочки у «Дніпро»( свого часу розпад « Металіста» дуже допоміг « Чорноморцю), так там теж особливо немає бажаючих. Підібрали Зуберйка, який має вирішити втрату Дначенка. Може Каверін повторить шлях Коркішка.

"Ворскла"

За іменами команда стала сильнішою . Так повернувся із Угорщини лідер атак минулої осені Коломоєць. Із «Зорі» прийшли Кулач та Кадимян. Також на лівий фланг захисту прийшов основний захисник збірної України у останніх матчах – Матвієнко. Підписали грузинського захисника. Тільки зможе всім цим розпорядитися Василь Сачко? Я дуже не впевнений. Тут повинен роль відіграти колишній помічник Миколи Павлова Іван Балан, який тепер буде допомагати Сачку.

"Сталь"

Клуб мав проблеми із фінансуванням. Пішли всі легіонери та українські гравці, які мали пропозиції. Зараз наче Дніпровський металургійний комбінат повністю відновив свою роботу, тому справи команди мають піти краще. До сезону команду готує Егіше Мелікякн. Він багато грав за « Металург» Донецьк. Останні роки працював тренером молодіжної команди. Мелікян був гравцем середини поля, мав бачення поля, пас, розуміння футболу. Зазвичай із таких гравців виростають сильні тренери. До того ж, у системі « Сталі» є цікаві молоді гравці. Так цього сезону розкрився Мисик. Є вихованець «Динамо» Кузик. Взяли в оренду Михайличенка та Щебетуна із «Динамо». Може ще когось підпишуть. Чекаю від них вильоту, але із цікавою грою( точно не буде автобусів) та прогресом молоді.

«Зірка»

Майже кожного дня приходили новини, що хтось залишив «Зірку». Ну це в стилі Максима Березкіна, який за минулий сезон поміняв трьох тренерів. Підсилення ніякого немає. Не зрозумілі французи, Качараба із дублю «Шахтарю». Думаю,що на рівні із «Сталю» це головний претендент а виліт.

Я чув, що частину свого аграрного бізнесу Березкін втратив чи його віджали. Можливо проблема у цьому.


"Карпати"

( фото офіційного сайту Карпат)

Прийшов новий тренерський штаб, приходять нові гравці. На зборах команда виглядах не погано. Хочуть спробувати потрапити до єврокубків. Для цього у Львові все є. Потрібно ще терпіння Петру Димінському та не совати свого носа у всі справи Дячуку – Ставицькому. Про зміни у « Карпатах» я писав тут: http://dynamo.kiev.ua/blog/276817-prigodi-spantsv-u-lvov-abo-metodi-kurbana-berdiva

"Маріуполь"

Схоже, що ніхто не робить висновків після попередніх невдач. Вже були часи, коли у Маріуполі проходили обкатку гравці «Шахтаря». Ніякої користі від нього ніхто не отримав. Я не вірю у Севідова, як тренера. Вони перемогли у Першій лізі тільки завдяки тому, що склад був сильніший на дві голови за інших учасників. Малюнку гри чи задоволення від футболу не було. Севідов скоріше тренер, який може створити грану роздягальню, а в мотиваційні частині, частині тактики він дуже слабкий. Чекаю такого самого без виразного футболу і в УПЛ від « Маріуполя»

"Верес"

Команда без стадіону, без гравців( активно набирає склад), без інфраструктури. Але буде грати в УПЛ. Такі реалії футбольної України. Відмовилися від гравців, які не дотягують до рівня УПЛ. Зараз активно набирають нових гравців. Завдяки слабкості « Сталі» та «Зірки» мають всі шанси залишитися.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.07.2017, 12:18
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть