Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Менеджмент "по-донецьки"

2017-07-16 22:55 Нещодавно в інтерв’ю генеральний директор «Шахтаря» розпинався розхвалюючи всій менеджмент, і що він кращий ніж в ... Менеджмент "по-донецьки"

Нещодавно в інтерв’ю генеральний директор «Шахтаря» розпинався розхвалюючи всій менеджмент, і що він кращий ніж в «Динамо». Ось тут хочеться його запитати, що таке в його розумінні «менеджмент». А він в його команди низький, а це не дивно, так як людина з низьким айкю не може бути добрим менеджером.

В нормального менеджера, команда би не бомжувала. Футболісти живуть в Києві, грають то в Львові, то в Харкові, так хіба не можна знайти місце для тренування в тому місті де грає? Зоря і Олімпік знайшли, а кротівня ні, ще й плачуть, що дорога погана, до їхньої тренувальної бази. Замість того, щоб налагодити контакт із львівянами, менеджери команди лише загострювали ситуацію, через яку, команду витурили зі Львова, вболівальників обмаль, а замість картинки на стадіон заганяють працівників підприємств президента клубу.
Але цього замало, тепер лише щоб подивитися на гру улюбленої команди потрібно заплатити не тільки на стадіоні, але й за переглядом телеканалу. А що робити, коли цих каналів немає в якомусь глухому селі? Правильно, вболівати за «Динамо».
А до чого довели менеджери команду, раніше «Шахтар» вигравав в чемпіона України- «Динамо» 3:0, а зараз на зборах ледь виграв в аматорів, а вчора в кубку, який нічого не значить 2:0, в тепер вже в аматорського «Динамо». Через це бомжування вже 4 рік немає нормальних трансферів. Хто захоче с тати бомжом. Навіть природжений циган, де бомжування в крові і той втік від них. С нетерпінням чекаю матчу в Маріуполі, подивимось, яку цього разу заспіває пісню менеджмент, коли куди відмовляться їхати бразильці, які й петард бояться на відстані 3-х метрів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.07.2017, 22:55
fantovas
Статус:
Старожил (876 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть