Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шевченку на замітку.

2017-07-21 10:25 Черговий єврокубковий тиждень як завжди подарував нам багато емоцій. Наших команд там ще не було але ...

Черговий єврокубковий тиждень як завжди подарував нам багато емоцій. Наших команд там ще не було але добре знайомі нам гравці з українською пропискою були вже в справі!

В Лізі чемпіонів звитягу своєї команди святкував Ігор Пластун. Центральний захисник відіграв весь матч. Після невдалого початку матчу "Лудогорець" виправив ситуацію і здобув перемогу над вільнюським "Жальгірісом" - 4:1.

А от вінгер Дмитро Ховбоша припинив виступи в єврокубках. Вірменський "Алашкерт" Дуже серйозно пограв на нервах білоруських вболівальників. І все ж поразка 1:3. Дмитро був же замінений на 72 хвилині.

В Лізі Європи ще більше було наших. Спочатку про невдах. Артем Мілевський вийшов у основі брестського "Динамо". Результат першого матчу вселяв надію на вихід в наступний раунд. Та білоруси граючи вдома влетіли 0:3 "Альтаху" і припинили свій шлях. Артема в перерві матчу тренер взагалі змінив.

Наші в Бєльцях Загінайлов і Слінкін також програли. Кіпрський "Аполлон" очікувано виявився більш класною командою.

Дмитро Льопа вийшов у основному складі "Осієка'. Після впевної перемоги вдома хорвати мали великі проблеми в Люцерні. І все ж забили такий важливий гол і поступившись 1:2 таки пройшли далі.

"Леху" Володимира Костевича слід було відіграти ще один гол у норвежців. І це їм вдалося - 2:0. Лівий захисник відіграв весь матч. Тренерам збірної уже варто звернути увагу на цього гравця гадаю він не програє Матвієнку на цій позиції.

Вихованець донецького футболу Михайло Шишка дуже допоміг литовському "Тракаю" зчинити справжню сенсацію. Шведський "Норчепінг був фаворитом на папері. Але на полі рівна боротьба завершилась серією пенальті. І тут Шишка не промахнувся! Казка "Тракаю" триває!

Олександр Нойок став автором голу в ворота "Работнічек". Далі його партнери лише розвинули успіх - 3:0. А у мінчан тепер наших стане ще більше - Дмитро Хльобас на старті!

Ну і нарешті успіх святкувала і "Габала". Команда Григорчука здолала на виїзді польську "Ягелонію" - 2:0. Безотосний і Вернидуб відіграли весь матч. А от для Тараса Романчука єврокубки завершено.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.07.2017, 10:25
21.07.2017, 10:25
277615 3 GarryKot, capella, auto-yurij32
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть