Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Одного разу в Полтаві

2017-07-25 01:10 Всі ми пам'ятаємо скандальний матч на який тоді вже харківський чи то донецький "Шахтар" керуючись регламентом ... Одного разу в Полтаві

Всі ми пам'ятаємо скандальний матч на який тоді вже харківський чи то донецький "Шахтар" керуючись регламентом чи чимось іншим, побоявся, за здоров'я своїх футболістів через поганий газон у Полтаві не зіграв кубковий матч. Повторюю силаючись на регламент. То чому, зараз усі так мусолять тему, що "Динамо" дбаючи про безпеку своїх гравців попросило перенести на нейтральне поле матч з "Маріуполем", та тому, що така позиція вигідна донецькому клубу.

Я більш, як впевнений, що ця команда відмовиться туди їхати, і цей скандал навколо "Динамо" і "Карпат" їм вигідний, вони зараз ніби-то як згідні, а потім, коли ситуація з матчем "Маріуполь" - "Динамо" проясниться на користь київської команди, заспівають, що матч з "Динамо" перенесли тоді давайте й нам. Я б на місці керівництва "Динамо" в цій ситуації вчинив по-іншому, попросив перший матч провести на своєму полі, а повторний, який відбудеться аж в грудні в Маріуполі мотивуючи це тим, що до того часу ситуація може докоріно змінитися в кращий бік. Таким кроком, побачили б як повів би себе кротячий клуб, який би до того часу і вдома і на виїзді зіграв би зі своїм фармом. Але Суркіс, вчинив по-іншому, і це його право. Не зрозумілою в цій ситуації є позиція маріупольського клубу, які замість того, щоб подбати про те, щоб до їхнього міста приїхала така команда як "Динамо", могли піти на компроміс, і перший матч зіграти в Києві. Вони цією позицією позбавляють своїх фанатів побачити гру з "Динамо".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.07.2017, 01:10
25.07.2017, 01:10
277945 3 kochin.tolik, kna, FCDK1973
fantovas
Статус:
Старожил (876 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть