Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сьогодення молодої порослі Дмитра Михайленка

2017-08-09 17:35 Одним із досягнень минуло сезону були молоді гравці «Дніпра». Своєю грою, своїм відношенням до футболу вони ... Сьогодення молодої порослі  Дмитра Михайленка

Одним із досягнень минуло сезону були молоді гравці «Дніпра». Своєю грою, своїм відношенням до футболу вони не залишали байдужими. Здавалося, що це майбутнє нашого футболу: Чеберко, Луньов та Лунін гравці юнацької збірної України Ю -19, до лав молодіжної збірної запрошувався Вакулко, Довбик, Кожушко та Чеберко, навіть Андрій Шевченко викликав Луніна, Баланюка та Довбика.

Але замість подальшого прогресу молоді гравці «Дніпра» зараз знаходяться не в кращому становищі

( фото Станіслав Ведмедя)

Олександр Сваток, Максим Луньов, Андрій Лунін та Євген Чеберко стали гравцями «Зорі» на два сезони. Це така собі оренда на два роки поки «Дніпро» не повернеться до еліти. Тут наче все логічно: Вернидуб вміє працювати із молодими гравцями, груповий раунд ЛЄ, від міста Дніпро не потрібно нікуди далеко їхати. Але поки цей варіант не спрацьовує. На мою думку, головна причина в тому, що цим футболістами ще сезон варто було пограти на перспективу, зараз із ними результату не досягнеш, як би того хто не хотів.

Андрій Лунін захищає ворота «Зорі» у трьох останніх матчах чемпіонату. Але поки не виручає, немає тої впевненості, що була у минулому сезоні. Я думаю, що Лунін поки грає, бо Вернидуб хоче позлити Олексія Шевченка і дати його час подумати, або щоб підтримати хлопця після помилки в матчі проти « Маріуполя». Олександр Сваток почав сезон із лавки запасних, але зараз грає. Грає не тому, що сильніший від конкурентів, а тому, що Чечер вже віковий, а Форстер не приховує свого бажання піти. Сваток дуже слабкий тактично, не грає маже головою, без першого пасу. Всі ці недоліки стали явними у «Зорі». Не знаю, навіщо «Дніпро» за нього тримається. Була пропозиція влітку від «Осієка», але сума у 100-200 тисяч євро не задовільнила власників «Дніпра». Луньов виходив на лівий фланг півзахисту, але нічого не показав. Від нього чекають гри рівня Петряка, але він просто не здатний відразу так грати. Чеберко програє конкуренцію у середині поля. ІЗ підписанням Прими його перспективи стають дуже туманними. Хоча Василь зараз більше грає у центрі поля.

Денис Баланюк зараз знаходиться без клубу. Цього уродженця Одеси до основного складу підтягував, ще Мирон Маркевич. Баланюк грав за першу команду, коли «Дніпро» дійшов до фіналу ЛЄ. У тренера Михайленка почав сезон, як основний форвард, але після вдало старту сезону( гол у ворота « Волині» та стійка на Олімпійському у матчі проти «Динамо). Потім молодий гравець вирішив, що він вже багато чого досягнув у футболі, отримав конфлікт із головним тренером Михайленком та втратив місце у старті поступаючись місцем на полі Довбику та Кожушко. Весною трохи грав, але не багато. Після завершення сезону пішов у вільне плавання. Зимою писали, що ним цікавиться загребське «Динамо» разом із одноклубниками Луніним та Луньовим. Була також інформація, що «Мілан» має інтерес до цього гравця. Літо вже закінчується, а Баланюк досі без клубу. Напевно, що сам футболіст не може скласти собі ціну, або агенти розповіли багато казок.

Артем Довбик та Юрій Вакулко відмовлялися грати за «Дніпро». Обоє чекали завершення контрактів, які завершувалися в кінці грудня разом із календарним роком. Із одної сторони, я підтримую хлопців, які хочуть спробувати свої сили у Європі. Знаю, що Довбика хотів бачити у своїй команді Вернидуб, за Вакулку пропозицію робив рідний « Чорноморець». Але обидва гравці вирішили, що заслуговують кращих пропозицій. Писали, що Довбика переглядали скаути «Генка». Але із іншої сторони – не грати пів року – це якось не нормально для молодого гравця. Свого часу талант «Шахтаря» Денис Білоніг рік чекав завершення контракту із «Шахтарем» щоб залишити клуб. Рік не грав та не тренувався. Потім став гравцем російського «Томі». Але нічого там не показав, минулого сезону грав в оренді за «Зірку». Зараз Довбика та Вакулка попустило. Обоє вирішили грати пів року за «Дніпро». Напевно, що тиск тренера молодіжної збірної Олександра Головка подіяв. Бо без ігрової практики в молодіжній збірній ловити немає чого

( фото офіційного сайту "Дніпра")

Ігор Когут та Олег Кожушко вирішили йти на гору із Дніпро -1 разом. Дмитро Михайленко їм довіряє, обоє є важливими гравцями для «Дніпра -1. Дмитро Нагієв поїхав до Австрії. Це скоріше поїхати, аби закордон, або агенти влаштували. Не думаю, що він там зможе чогось досягти.

( фото Спорт Арени)

Шлях нагору є доволі тернистим та важким. Не всі можуть його здолати маючи навіть великі таланти. Комусь вистачає тільки уваги преси і він вже думає, що все склалося. Нашим журналістам потрібно бути дуже уважним: написали про інтерес « Реалу» до Луніна – от Вам і наслідки. Денис Баланюк без клубу. От Вам « інтерес» « «Динамо» Загреб та « Мілана» . Скажу, що найбільше проблем із субординацією мають гравці, яких тренер збірної Шевченко викликав на ознайомлюючі збори, я маю на увазі Довбика та Баланюка. Хоча зараз хлопці у такому віці, що потрібно думати не про назви клубів, гроші, а тільки про можливості.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.08.2017, 17:35
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть