Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Денис Гармаш і Збірна України

2017-08-14 23:44 Півзахисник "Динамо" Київ Денис Гармаш може зіграти важливу роль у матчах Збірної України, що пройдуть незабаром, ...

Півзахисник "Динамо" Київ Денис Гармаш може зіграти важливу роль у матчах Збірної України, що пройдуть незабаром, і це не просто слова.

З початку 2017 року номер "19" київського "Динамо" перебуває у чудовій формі, про що свідчить кількість забитих ним м'ячів, а також, технічні та активні дії на полі.

Варто згадати серію проведених ним матчів у другій половині сезону 2016/17, у яких Денис не залишав поле після фінального свистка без забитого м'яча. Гармаш часто переходить в атакувальну позицію, а також, відзначається результативними гольовими передачами на партнерів по команді, забиває з високою частотою. Його жага до боротьби на футбольному полі часто стає у пригоді команді і надихає на активні дії. Зокрема, у матчі з донецьким "Шахтарем", у якому "Динамо" виграло з рахунком 0:1, вражає масштаб виконаної Гармашем роботи на полі, а не менш важливою стала гольова передача на Мбокані.

Звичайно, були і негативні моменти у грі Дениса Гармаша на початку нового сезону ЧУ. У поєдинку 4-го туру ЧУ "Ворскла" - "Динамо" його спіткала невдача. Багато уболівальників залишилися обуреними після того, як Гармаш не зміг забити гол "у пусті ворота". Як зауважив головний тренер київського "Динамо", Олександр Хацкевич, цитую:"Є таке поняття, як "показник ефективності гравця, на його позиції". У грі з "Ворсклою" цей показник був найнижчий у Гармаша".

Проте, кожен, хто дивився матч 5-го туру ЧУ "Динамо" - "Зірка" можуть з упевненістю сказати, що Денис зумів реабілітуватися одразу. Його ім'я не увійшло до списку гравців стартового складу "Динамо" на цей поєдинок, але на початку другого тайму, у зв'язку з вимушеною заміною Євгена Хачеріді, Гармаш з'явився на полі. Без сумніву, ця заміна стала вирішальною. Через дві з половиною хвилини після початку ігрового часу, завдяки гольовій передачі Дениса, Мбокані відкрив рахунок. Була і друга гольова передача на Ярмоленко, але першого прикладу нам більше, ніж достатньо.

Та чи достатньо цього для тренерського штабу Збірної України? У мережі вже давно обговорюють, що член тренерського штабу Рауль Ріанчо буцімто недолюблює Гармаша й Хачеріді, а віддає перевагу гравцям донецького "Шахтаря", що може створити проблеми для появи "19" номера "Динамо" у стартовому складі Збірної України. Більшість уболівальників схиляються до думки, що головний тренер Збірної Андрій Шевченко прислухається до думки Ріанчо, а отже, віддасть більшу кількість місць у стартовому складі "гірникам".

Так чи інакше, ми не можемо стверджувати, наскільки чутки близькі до правди. Хочеться вірити, що у стартовому складі Збірної України будуть тільки найкращі футболісти. На мою думку, Денис Гармаш один із них, і мені здається, що існує багато її прихильників. Сподіватимемося, що тренерський штаб Збірної України, зокрема Андрій Шевченко, зуміють прийняти правильне рішення, що буде відповідати інтересам, перш за все команди, а не чиїмось уподобанням.

Нам залишається лише чекати новин і слідкувати за грою Дениса Гармаша у наступних матчах київського "Динамо". Побажаємо йому удачі й успіхів у нових звершеннях.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.08.2017, 23:44
auto-altavista
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (171 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть