Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як зіграло "Динамо" проти "Марітіму". Загальне враження. Выбор редакции

2017-08-19 00:06 Вчора відбувся матч раунда плей-офф Ліги Європи "Динамо" Київ - "Марітіму", тож хотілося поділитися власною думкою ...

Вчора відбувся матч раунда плей-офф Ліги Європи "Динамо" Київ - "Марітіму", тож хотілося поділитися власною думкою щодо вчорашнього матчу. Одразу скажу, що на звання "екперта" не претендую, тож усе сказане мною у статті суто моя суб'єктивна думка. Природно, що багато сказаного мною може бути невірним.

Тож, переходячи до огляду матчу, перш за все хотілося б сказати, що гра "Динамо" особисто мені сподобалася. Були проблеми, бо без них ніяк, але назвати вчорашню гру "біло-синіх" "провальною" або "поганою" означає злукавити. Було добре видно, що "Динамо" володіло перевагою у контролі м'яча, зуміло створити багато ризикованих для португальців моментів. Команда грала активно, що порадувало, бо саме швидкий футбол є головним козирем "Динамо". Інша справа, що з реалізацією не вийшло. Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич сказав, цитую:"Не вистачало лише останнього пасу", - і мені здається, що це сказано дуже влучно. Гольових моментів було достатньо, але в останній момент щось заважало забивати. Хтось може сказати, що це брак професіоналізму, але я не беруся судити. Тренерському штабу буде видніше.

Щодо гравців, то, мабуть, усі голосували за кращого гравця матчу, й це звання отримав Коваль. Я вважаю, що це цілком заслужено. У ризикованих моментах для "Динамо" Коваль завжди рятував команду. На мою думку, у нинішнього воротаря "динамівців" величезний потенціал.

Порадували Буяльський і Кадар. Останнім часом Кадар був не в кращій формі. Це було видно по матчам з "Янг Бойз", але вчора він виглядав досить впевнено. Буяльський виконував велику кількість роботи на полі, працював на підбиранні. Залишив по собі хороше враження. У Мбокані, безумовно, було багато хороших моментів. Один із них ледь не відкрив рахунок на користь "Динамо", що досить важливо відзначити.

Не можу не поговорити про Гармаша. У своїй недавній статті я говорив про його важливість для Збірної, і зараз не змінив своєї думки. Активно діяв на полі й навіть досить впевнено пробив по воротам. М'яч пролетів трохи вище воріт, але не можна не зазначити це, як "гольовий момент". Проте усе це враження зіпсувало повернення "старого" Гармаша з його зайвим виявом емоцій. Напросився на "гірчичник" і до останньої хвилини був досить високий ризик отримати червону. З рештою, не отримав, але цей епізод показав не найкращу сторону "19"-го номеру "Динамо". Давно ми вже не бачили такого Гармаша й, певно, воліли б і надалі не бачити. Дуже не хотілося б, щоб усе це перекреслювало його майстерність, і заважало як Денису самому, так і команді в цілому. Хочеться сподіватися, що Гармаш заспокоїться і буде показувати ту гру, яка часто призводить "Динамо" до виграшу.

Окрім Гармаша жовтих карток отримало багато "динамівців", а саме 5 і одна червона для Хачєріді. Ми можемо бути згодними з ними або незгодними, але факт залишається фактом. Якщо вам цікава моя думка, то я вважаю, що це сумнівне суддійство. У другому таймі суддя почав роздавати картки направо і наліво за те, на що у першому закривав очі, й навряд чи це можна назвати об'єктивним.

Згоден з тим, що "динамівці" неакуратно грали і багатьох моментів можна було запобігти, але деякі жовті картки несли досить сумнівний характер. Так само можна назвати і другий "гірчичник" для Хачєріді, що залишив "динамівців" без важливого захисника на компенсований час. Особливо шкода, що Євген не буде грати у наступному домашньому матчі. Цей факт ставить "Динамо" у важке положення. Сидорчук знову займе положення центрального захисника, як і в матчі з "Зіркою"? Тоді непогано виглядали й без Хачєріді, але ж і "Марітіму" явно не "Зірка". Буду з нетерпінням чекати рішення тренерського штабу. Цікаво буде подивитися на захист біло-синіх.

Ще один момент, про який хотілося б зауважити - поле. Я не беру стан поля за виправдання помилок "Динамо", бо про це вже якось не хочеться говорити. Але такий стан поля не можна назвати рівнем Ліги Європи. Інше слово, як "болото" не приходить на думку. Особисто мене цей момент розчарував. Як би там не було, але так залити поле - це вже занадто. Не знаю, було це зроблено навмисно, чи ні, але виглядало це не на найкращому рівні.

Уже не став говорити про Віду та Ярмоленко, бо, як на мене, сказано достатньо. Окрім мене тут вистачає людей, щоб додати свої думки з приводу них, а також інших гравців, про яких я не зазначив у статті.

Це, певно, й усе, що хотілося б сказати про учорашній матч з "Марітіму". Залишається тільки побажати удачі "Динамо" у четвер у другому матчі з португальцями й вболівати за них. По можливості, на "Олімпійському". Не менш цікавим обіцяє бути матч 6-го туру ЧУ проти "Сталі" у неділю. Тож, "Динамо" вперед!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.08.2017, 00:06
auto-altavista
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (171 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть