Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про подвійні стандарти «журналістів», або вираховуємо джинсу

2017-08-23 17:15 Вчора на одному сайті прочитав велике інтерв’ю колишнього тренера академії «Динамо» Олександра Ситника, який цього літа ...

Вчора на одному сайті прочитав велике інтерв’ю колишнього тренера академії «Динамо» Олександра Ситника, який цього літа перейшов працювати до «Шахтаря» разом із своїм колегою Володимиром Самборським.

Із прочитаного я дізнався, що в системі «Динамо» майже немає можливості для кра’єрного зросту, що колишній головний тренер Ребров допомагав академії своїми грошима.

Виходить, що прямо не «Динамо», а « Волинь» якась.

Тільки чомусь забув молодий тренер Ситник сказати, що перейти до «Шахтаря» він хотів прихопивши із собою 4-х молодих гравців. Причому не самих останніх. Не сказав ні слова скільки гравців він підготував за час своєї роботи в «Динамо» для юнацької, молодіжної та першої команди «Динамо»

Питання – «пісня». Жодного складного чи неприємного. В попередньому клубі – все погано, а в новому – на рівень вище. Виходить так, що один клуб принизили, а другий намагалися хвалити. Інтерв’ю вийшло на популярному футбольному ресурсі, який раніше вважався лідером за рейтингом. Матеріал робив один журналіст, який працює на телебаченні, його канал транслює домашні матчі «Динамо». Це все дуже нагадує ситуацію, коли Селезньов перейшов до « Кубані» потрапив у опалу, але відразу знайшлися «журналісти», які почали запрошувати його на власні ефіри, говорити, який він хороший, скільки грошей віддає на благочинність. Все це дуже нагадує на звичайну джинсу. Замовлення за гроші. Чому в такому випадку «Динамо» не зробити «бан» цьому журналісту? Він дуже часто бере інтерв’ю навіть у валсника клубу. Я, наприклад, для себе вирішив, що більше не буду дивитися сюжетів цього «журналіста» та читати його матеріали.

Зараз в чемпіонаті справи «Зорі» та « Карпат» йдуть не кращим чином. Обидві команди заслуговують на критику. Тільки от всі « горіхи» дістаються команді із Львова. Хоча у « Карпатах» новий тренер, багато новачків. Тут потрібний якийсь час для того щоб зігратися. Але постійно лунають вислови, що хіба то футбол? Хіба то тренер? Хіба так хтось грає?

На мою думку, це трохи дивно. «Зоря» минулого сезону грала в групі ЛЄ, здобула бронзу і цього сезону буде грати знову в ЛЄ. Отримали гроші за виступ у єврокубках, продали деяких своїх гравців. Наприклад, Бонавентуре обійшовся «Бгюгге» в 1.2 мільйона євро. Виходить, що « просрали» все що було, провалили трансферну компанію, а далі не знаю, що робити! Афера із футболістами «Дніпра». Кожен розуміє, що це тільки оренда на два роки. Навіщо влаштовувати цей цирк? Тим паче клуб, який хоче бути успішним та продавати. Зараз «Зоря» мечиться із кута в кут, але поїзд вже поїхав. Чому ніхто не задається проблемами бронзового призера? Не засуджує провал менеджменту( зимою безкоштовно підуть Пауліньо та Форстер до «Лудогорця», бо клуб хотів їх продати не туди, де дорожче, а де б мали вигоду певні управлінці)? Де гра? Де результат?

« Чорноморець» знову на дні. Не так давно був час, коли команда здобувала по декілька перемог за сезон. Зараз все повернулося. Із зими втратили 11-ть гравців першої команди. Причому люди переходили навіть у «Шахтар». Але заробили тільки…. 50 тисяч євро. Саме у цю суму був оцінений Азецький, який став гарвцем «Банніка». Могло не бути і цього, бо зимою його угода закінчувался.

Але вся увага до « Карпат». Не встигла команда зіграти ще три місяці, які вже їй винесли вирок. Я трохи знаю, що там відбувається в середині. Так літня трансферна кампанія обійшлася в …42 тисячі євро. Це при тому, що Осман та Ді Франко знаходяться в оренді . В разі чого за них потрібно буде платити набагато більше. Зарплати теж є доволі скромні. Так Перейра та Аркес отримують скільки, скільки раніше отримував один Боровик. Зарплата Рібас меша набагато, ніж зарплата Філімонова. Вартість команди за оцінками не упередженого трансфермаркету зросла. Раніше були 8-10 в чемпіонаті України, а зараз стали 4-ті. В разі чого просто можна продати гравців. Нічого страшного не відбувається. Гірше порівняно із попередніми сезонами точно не стало. Багато команд можуть зараз похизуватися, що до них їдуть колишні гравці " Інтера", "Монако", Сампдорії" та " Малаги"? Просто подивіться кого бере "Зоря" чи " Чорноморець"?

Складається враження, що багатьом просто не вигідно мати ще одну сильну команду. Не встиг розпочатися сезон, як почали говорити про трансферний «бан». Що думати потенційним новачкам? Зіграли пару турів, як вже почали писати про відставку. Футболісти – живі люди, вони теж читають інтернет. Або про фінансові стягнення із гравців за погані результати. Ще великий Лобановсьикй говорив, що рушійною силою футболу є футболісти, вболівальники та гравців. Без якісних футболістів – не досягнеш результату, без глядачів – футбол стає не цікавим, а без реалістичного висвітлення футболу формується викривлена свідомість, де щурі є левами. На жаль, хвилити у нас вміють тільки за гроші. Але дуже часто це має зворотній ефект.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.08.2017, 17:15
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть