Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Ахмет-ТБ" плює на українських вболівальників. Выбор редакции

2017-09-15 09:00 Не хотілося б про це писати, але бачу невдоволення наших вболівальників, яке є дуже справедливим, і ...

Не хотілося б про це писати, але бачу невдоволення наших вболівальників, яке є дуже справедливим, і не можу оминути цю тему.

А невдовелення виражається у тому, що більшість колег по сайту учора ввечері не змогло подивитися матч Динамо - Скендербеу, так як цей матч транслював канал Ахметова :(

Матч транслювали на "Футбол 1", для більшості який недоступен :( І чомусь з незрозумілих причиния прочитав наїзди на Ігоря Михайловича.

Тільки до чого ж тут Суркіс, якщо усі права належать Рінату Леонідовичу ?

Невже деяким вболівальникам не ясно, що Ахмед хотів плювати на Динамо та український футбол ? Невже ми не розуміємо, що матчі Динамо спеціально не транслювали на загальнодоступній (хоча не в усіх вона транслює) ТРК"Україні", щоб усі платили бабло за канали "Футбол 1 та 2" ?

Давно відомо, що рудий володар Донбасу планомірно хоче знищити Динамо. І відсутність трансляції на загальнодоступних каналах це доводить.

І повертаючися до Ігоря Михайловича. Ну не може він у плані фінансів конкурувати з Ахмедом. І коли 3 роки тому УЄФА продавали права на ЛЧ та ЛЄ, то "денисовці" легко виграли тендер у Бєні на показ матчів єврокубків.

Особисто я б хотів, навіть мріяв, щоб матчі Динамо у ЛЄ транслювали на Першому, який охоплює 97% теріторії України. Щоб усі вболівальники Динамо могли дивитися матчі киян. Але це поки нереально, доки є Рінат і його банда посіпак.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.09.2017, 09:00
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть