Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Володимир Шаран вичерпав себе в «Олександрії»

2017-09-18 10:51 Зараз такий час, що «Олександрія» має всі можливості для того, щоб заявити про себе, спробувати поборотися ... Володимир Шаран вичерпав себе в «Олександрії»

Зараз такий час, що «Олександрія» має всі можливості для того, щоб заявити про себе, спробувати поборотися за медалі, зібрати сильну команду та навіть претендувати на виступ в ЛЄ. Є стабільне фінансування із агро – бізнесу( «Зірка» та «Інгулець» також фінансуються аграрним сектором), 4-6 тисяч доларів на місяць( в гривнях виходить більше 100 тисяч на місяць, це вже не такі малі кошти для сучасних реалій), власну базу та стадіон.

Але про успіх мова поки не йде. Так минулого сезону після проблем « Дніпра» та « Ворскли» мали реальний шанс поборотися з бронзу із «Зорею», але весною отримали кризу та боролися із « Чорноморцем» за 5- те місце. Мали реальні шанси поборотися за групу ЛЄ: румун пройшли із великим трудом, а от від не самого сильного білоруського «БАТЕ» вилетіли. Про тому, що за грою мали всі шанси. В новому сезоні першу перемогу здобули тільки в 9-му турі над відверто слабкою « Сталлю». Тут вже постає питання по потраплянню в топ -6 –ть на наступний сезон. Конкуренти теж не стоять на місці.

( фото Спорт Арени)

Я приходжу на висновку, що Володимир Богданович Шаран вичерпав себе в «Олександрії». Він не може вивести команду на новий більше високий рівень. Я думаю, що цей тренер має власну межу, яку поки не готовий переступити. Поясню власні думки:

1. Побудова гри. «Олександрія» грає в колективний футбол, у футбол другим номером через кількісну оборону та швидкий вихід із оборони. Такий футбол був актуальний, коли був сильний чемпіонат. Зараз так можна грати тільки проти «Динамо» та «Шахтаря» із всіма іншими суперниками потрібно вміти грати першим номером, скривати кількісну оборону, бо суперники теж закриваються. Тут великі проблеми. Дійти до чужого штрафного ще якось можуть, а далі просто не знають що робити. До того ж, є актуальною проблема форварда.

2. Трансферна діяльність. Клуб може стабільно платити заробітну плату, що є вже не малим досягненням по сучасних українських реаліях. Причому зарплату не саму маленьку. Але за весь час переходів майже ніхто не зробив команду сильніше. Так після повернення Яремчука загострилася проблема нападаючого. Ніхто поки її і близько не вирішив. Хоча в доступності були Дебелко, Петров та навіть Гладкий. Після дискваліфікації Микицея стала проблемною позиція правого захисника. Сімінін не виправдав сподівань і вже залишив команду. Зараз взяли Пашаєва. Поки це особливої користі не дає. Не вистачає гравця в центр оборони, так як, Бондаренко ще дуже молодий, а Гітченко багато привозить. Не завадив би якісний гравець на фланг півзахисту. За останній рік розпалося декілька команд, можна було б отримати від цього користь. Але взяли тільки із « Сталі» Пашаєва, Каленчука, Довгого та Паніківа( свого часу двоє останніх вже гарли за «Олександрію»). Минулої осені взяли в оренду із «Динамо» Яремчука, який став відкриттям. Чому не продовжити цю практику? Той же Оріховсьикий міг би бути цікавий гравцем для Шарана?

3. Перспективи. Навряд чи Володимир Шаран зможе вивести «Олександрію» на новий рівень. Зараз по грі команда виглядає сильніше тільки зі « Сталь», «Зірку» та « Карпати». Навряд чи із цим тренером та складом «Олександрія» може замахнутися на щось більше. Поки меже в команди: 4-5 місце- 7-8. Далі потрібно змінювати або гравців, або тренера

Зараз по грі «Олександрія» переважає тільки « Зірку», «Сталь» та « Карпати». Всі інші суперники – нічим не гірше, або переважають. Зрозуміло, що багато сил та емоцій забрала кваліфікація ЛЄ, але суттєвих зміни я не очікую, не бачу компонентів в яких команда може серйозно додавати. Зміни –це завжди ризики. Свого часу вже міняли Шарана на Буряка. Нічого гарного це не дало. Потрібно визначатися керівництву клубу, які цілі вони ставлять перед собою. На мою думку, подальший прогрес та розвиток команд із тренером Шараном вже майже не можливий. Хоча із великою симпатією відношуся до Володимира Богдановича, як гравця( трохи ще застав його матчі) та тренера( вивів команду із райцентра до УПЛ)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.09.2017, 10:51
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть