Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Зоря» не вирішила своїх проблем

2017-09-19 08:44 Луганська «Зоря» провалила старт сезону. Випадково перемогла тільки «Верес» у стартових матчах нового сезону. Під самий ... «Зоря» не вирішила своїх проблем

Луганська «Зоря» провалила старт сезону. Випадково перемогла тільки «Верес» у стартових матчах нового сезону. Під самий кінець трансферного вікна підсилилася декількома відомими гравцями. Розбила кризовий « Чорноморець». Але подальші матчі показали, що то була тільки слабкість одеської команди, яка переживала зміну тренера, а всі проблеми «Зорі» залишилися на місці.

( фото Спорт Арени)

  1. Недостатня активність флангів. Юрій Вернидуб мав успіх, коли «Зоря» була активною на флангах. Зимою втратили Караваєва, влітку повернулися до «Шахтаря» орендовані Петряк та Соболь. Стало зовсім сумно. Під завершення трансферного вікна вдалося підписати Гровома та Караваєва. Стало веселіше, але раніше активними були не тільки півзахисники, але підтримку в атаці надавали флангові захисники. Зараз Опанасенко та … не зовсім справляються із цією функцією. Тим паче, що особливої альтернативи їм немає. На жаль, Каменюка після травми геть втратив форму

  2. Дірка в центрі захисту. Зона центральних захисників нагадує прохідний двір. Так Чечер вже доволі віковий гравець. Сваток без першого пасу і позиційними огріхами, дуже слабко грає головою. Прийма за позицією опорний півзахисник, вже життя змусило його грати в центрі захисту. Місцями не вистачає навиків. Те саме можна сказати і про Гречішкіна, який доволі часто зараз грає у центрі оборони. Не зрозуміло, що відбувається зі Пілявським. Наче його оренда була до зими. Знайти заміну Форстеру та Сівакову не вдалося

  3. Проблеми середини поля. Немає опорника, який би міг в середині поля перекушувати контратаки суперника. Так «Олімпік» не так давно просто знущався над «Зорею» своїми швидкими виходами із оборони. В ЛЄ склалося враження, що «Зоря» грала без середини поля. Втрата Чайковського є дуже болючою. Ні Бабенко, ні Харатін не справляються із цією функцією. Не менше неприємним стала втрата Ліпартії та футбольна старість Любеновіча. Конструктив та контроль м’яча і середині поля відсутній як клас. Андрієвський в матчі із « Карпатами»( жодної серйозної атаки за матч) примудрився отримати дві жовті, а в ЛЄ майже всі передачі були назад та поперек. Дуже дивно. Що «Динамо» тримається за цього гравця.

  4. Проблема форварда. Юрі більше схожий на бразильсього пляжника, ніж на нападаючого. Караваєв та Громов( поки виглядає дуже здорово, але навряд чи так протримається довго) забезпечують передачі в штрафну, але завершувати їх там немає кому. Альтернативи бразильцю в «Зорі» просто немає. Кочергін із функціями нападаючого не справляється навіть на рівні чемпіонату.

  5. Робота менеджерів. Продали всіх кого тільки могли. Реальної заміни так і не знайшли. Думали, що Вернидуб чарівник і буде кожного року нести золоті яйця, які можна буде продавати. Ситуація із Форстером та Пауліньо. Хотіли їх продати без їхньої волі. Не знаю, чи отримали хоч щось. Знаю, що « Вільярреал» пропонував більше, ніж «Брюгге» за Бонавентуре, але його продали до Бельгії. Знову влізли в історію із орендованими із «Дніпром». Зараз така ситуація, що продавати немає кого. На матчі ЛЄ у Львові зібралося декілька тисяч вболівальників. Браво, Рафаїлов! Я думаю, що ще декілька років і можна зовсім розвалити «Зорю»

Для побудови нової команди потрібний час. Навряд чи хтось захоче чекати 2-3 роки. Всі вже звикли до ЛЄ та фінансових бонусів, які отримує клуб. Тим паче, що немає ніяких гарантій, що щось вийде. Особливо будувати немає навколо чого. Так через два роки Лунін, Луньов, Чеберко, Сваток та Кочергін повернуться до «Дніпра». Бразильці виглядають відвертими пляжниками. Караваєв та Громов? У першого вже не вийшло у Європі. Думаю, що на це ніхто не буде звертати увагу. Громов поки виглядає здорово, але це більше схоже на емоції футболіста, який хоче довести собі та всім навколо, що він чогось вартий. Тим паче, що він не такий молодий.

Насправді, проблема в тому, що Вернидуб звик до свого рідного Запоріжжя, де у нього влаштований побут( мешкає в цьому місті його батько), не хоче чогось міняти. А тренер без прогресу – приречений на провал.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.09.2017, 08:44
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть