Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Негативні тенденції Олександра Хацкевича, або " Верес" тут ні до чого

2017-09-24 10:44 «Динамо» вчора не перемогло тільки через власне не везіння. Точніше не реалізацію своїх моментів Дьємерсі Мбокані. ... Негативні тенденції Олександра Хацкевича, або " Верес" тут ні до чого

«Динамо» вчора не перемогло тільки через власне не везіння. Точніше не реалізацію своїх моментів Дьємерсі Мбокані. Форвард такої кваліфікації повинен реалізовувати хоч один вихід один на один із воротарем із двох спроб. Забий «Динамо» і матч би перетворився на звичу гру, яку ми бачили в іграх проти « Олімпіка», «Олександрії « та інші домашні ігри.

Але загальні тенденції мене не радують. Нічого особливо не змінюється. Все залишається приблизно на тому ж рівні, що було у першому матчі проти «Шахтаря» на Суперкубок: побудова гри, склад, довіра до молоді і тому подібне. Проблеми починають накопичуватися, але особливо ніхто не поспішає їх вирішувати.

( фото Спорт Арени)


Тактика. При Хацкевичі вся тактика це заміна Гармаша на Мораєса або Кравця, ротація на правому фланзі оборони та вихід Шепелева замість Буяльського або підміна Сидорчука. Абсолютно однакова майже у всіх іграх гра, стабільний склад. «Динамо» має проблеми майже із кожною організованою чи тренерською командою. Поки можуть грати та перемагати, коли мають мотивацію. Побудова гри в атаці через Мбокані. А що буде, якщо у Мбо гра не піде ми всі бачили вчора. Ще є дискваліфікації, травми та втома( все таки вже 32). Що робити у такому випадку?

( фото Спорт Арени)

Недовіра до молоді. Так Беседін виявився « сирим»( якщо він не потрібний/ тренер його не бачить – так віддайте в оренду), Шепелев програє конкуренцію Сидорчуку та Буяльському. Циганков почав грати тільки після трансфера Ярмоленка, коли інших варіантів взагалі не було. Леднев, Шапаренко, Миколенко не отримують ніяких шансів. Із дублю зробили полігон для отримання практики гравцями першої команди. Хацкевич повинен розуміти, що мільйонів на трансфери у найближчому майбутньому не буде, потрібно виховувати власних гравців. Значить тренер розуміє, що він не да довго на тренерській лавці Динамо, якщо так відноситься до молодих.

( фото Ільї Хохлова)

Комплектація команди. У нас тільки два вінгери. Циганков – ще дуже молодий та й фізично йому важко витримати весь матч, а тут приходиться грати двічі на тиждень. Дерліс теж не стабільний. Останні три матчі зіграв дуже слабко. Навіщо брали Гусєва? Для овацій на останніх хвилинах? Чи це було бажання сподобатися вболівальникам? Чи, можливо, Гусєв вже один із тренерів? Чи сам Олег не розуміє, що йому буде важко допомогти Динамо на полі? Під носом був Моха. « Олімпік» не приховує бажання його продати. Тим паче, що цей клуб орендує стадіон Лобановського у «Динамо». Вже якось би домовилися б. Хоча б у оренду на пів року. Для ротації. Матчів багато, якось не дуже мудро входити у осінь тільки із двома вінгерами.

( фото Спорт Арени)

Це при тому, що в команді є відразу чотири нападаючих, коли іграва модель передбачає одного, максимуму двух. Пантіч так Корзун стали стабільними гравцями ... дублю. Навіть в критичні моменти Пантіч не грав. Якщо тренеру не потрібні, або не підходять Беседін, Корзун, Пантіч так навіщо їх тримати у команді та платити зарплату? Той же Беседін міг розвиватися в оренді. Думаю, що проблем із клубом не було б. Тим паче, що його контракт із "Динамо" не такий довгий. Хто його знає, чи захоче він із таким відношенням підписувати новий?

Лідер. Не пішла гра в Мбокані – все немає кому вести команду за собою. Сидорчук старається, але майстерності йому явно не вистчає. Морозюк майже провалився, майже нічого по гострим подачам та проблеми в обороні. Хачеріді впав на рівному місці, що коштувало виходу один в один із Ковалем. Циганков видав не кращий матч. Гармаш підсилив гру, але не більше. Від гравця із такими талантами чекаю набагато більшого.

Нічия із Вересом дозволить у декількох наступних матчах знову перемогти, але дуже скоро все повернеться на попередні позиції. Зараз «Шахтар» більше думає про ЛЧ. Тим паче, що більш за все втратить свого лідера Срну. Просто не обхідно у цей період забезпечувати собі відрив. Але, на жаль, ми знову пробуксовуємо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.09.2017, 10:44
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть