Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тренерська поразка

2017-09-25 08:24 Гру виграє команда, а програє - тренер Саме цей відомий постулат чи то забув, чи то ...

Гру виграє команда, а програє - тренер

Саме цей відомий постулат чи то забув, чи то не хоче згадувати Олександр Хацкевич. І хоч Динамо не програло, але нічия на власному полі з новачком ПЛУ Вересом можна розцінювати як поразку. І що ж наш тренер? Винен порожній стадіон (читай - ФФУ), винна погана реалізація, погано зіграв Гонсалес і не достатньо добре Морозюк.

.. А що ж про тренерські помилки? А де ж "Хацкевич - мужик"? Так, мужик - це не тільки той, хто відверто розказує про ситуацію в команді, за що нашого тренера хвалили деякі вболівальники, а й той, хто здатен взяти провину за невдачу на себе, а не перекладати на інших.

Отже, про тренерські помилки:

  1. Тактика. Експеримент з двома нападниками явно провалився. Від Мораєса толку було небагато, а Мбокані явно звик бути єдиним накінечником атаки. Не отримавши плюсів від виходу Мораєса, команда навпаки втратила від відсутності ще одного центрального півзахисника. Чому Гармаш не грав спочатку гри - загадка. Скажете, що він не надто загострив гру і після виходу на заміну? Так. Але не завжди можна ефективно "увійти" в таку гру за 25 хвилин до завершення. Та й позицію не так легко знайти при тому, що на полі залишились 2 нападники.

  2. Заміни Ну якщо вихід Гармаша напрошувався ще з початку гри, а заміна Гонсалеса - з початку 2-го тайму, то вихід Бєсєдіна - це щось. Навіть щось із чимось. Якщо Артем такий "рихлий" (С), як про нього каже Хацкевич, то навіщо його випускати у найбільш відповідальний момент? Хто ж в такі хвилини сподівається на "рихлого"? А якщо Бєсєдін не такий "рихлий", то чому його було не випустити на заміну Мбокані ще в середині 2-го тайму? Питання, питання...

  3. "НастрОй" Так, правильно налаштувати команду перед грою - це пряма тренерська задача. А судячи з останніх ігор Динамо, складається чітке враження, що тренери налаштовують гравців у першому таймі страждати фігньою (це дуже м'яко кажучи), а другому - починати грати у футбол. Але цього разу 2-й тайм аж ніяк не став позитивнішим ні в настрої, ні в організації, ні у дисципліні. Розслабились гравці? Але навіщо тоді тренер? Чи дисципліна не входить до його обов'язків?

Ось такі от пироги... І можна скільки завгодно звинувачувати ФФУ, нереалізацію, провальну гру окремих гравців... Можна довго розказувати про помилки інших, але справи ніколи не покращаться, поки не визнаєш власних помилок...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.09.2017, 08:24
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть