Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Операція "И" або план по імпічменту Суркіса

2010-04-11 08:57 У найближчі два місяці опоненти Григорія Суркіса спробують законно прибрати зі своєї посади нинішнього очільника Федерації ...

У найближчі два місяці опоненти Григорія Суркіса спробують законно прибрати зі своєї посади нинішнього очільника Федерації футболу України.


У найближчі два місяці опоненти Григорія Суркіса спробують законно прибрати зі своєї посади нинішнього очільника Федерації футболу України.

Принаймні такі терміни закладені у стратегічному плані опонентів Суркіса, до яких нині можна віднести майже усі клуби Прем`єр-ліги і більшу частину футбольних олігархів України.

Очолює стратегічну групу по усуненню Суркіса його давній "друг" - Анатолій Попов. Так, саме той Попов, якого так часто принижували "люди Суркіса" на засіданнях Виконкому та Конгресах ФФУ. Попов, який за часів своєї роботи на посаді Виконавчого директора Порфесіональної футбольної ліги був найзапеклішим критиком роботи Суркіса-старшого, представляючи інетереси Ріната Ахметова.

Після зміни влади у ПФЛ Попов довго не залишився без роботи і його пригрів донецький "Шахтар".

Нинішня зміна влади, але вже політична, дозволила Анатолія Попову об`єднатися у давній мрії з Борисом Колесніковим, Равілем Сафіулліним та Рінатом Ахметовим - позбутися ненависного Суркіса з керівної посади в українському футболі.

Згідно з планів цієї "групи по інтересах", які стали відомі "Чемпіону", у найближчий час Григорія Суркіса очікують не найкращі часи.

План "донецьких" по Суркісу вже розпочав діяти.

Найблжичим часом є плани оголосити про скликання позачергового Конгресу ФФУ, який може ініціювати голосування за відставку Григорія Суркіса з посади президента ФФУ. Причин для скликання Конгресу може бути кілька. Одна з них -найсвіжіша: скандали в українському суддівстві загрожують репутації ФФУ в УЄФА, а це загрожує Євро-2012.

Тобто, Конгрес, це перше, що потрібно організувати опонентам Суркіса. Існує ще варіант, що Суркіс може за цей час і сам подати у відставку, у що мало віриться.

Далі у планах "ініціативної групи", при підключенні перших осіб держави, робота з губернаторами усіх областей, щоб вони у свою чергу "попрацювали" з людьми, які в регіонах очолюють обласні Федерації футболу України. Вже "опрацьовані" чиновники з ФФУ зможуть голосувати на звітному Конгресі ФФУ за вказівкою з нового центру на "Донбас-Арені".

Як це будуть робити, прикладів дуже багато, і навряд чи люди Суркіса в областях будуть ставати на захист Григорія Михайловича, розуміючи, що влада змінилася...

Але, щоб усі інші пункти розпочали діяти безперебійно, є й головний. У середу, 7 квітня, в Донецьку, де зупинився на ніч президент УЄФА Мішель Платіні мала відбутися таємна вечеря.

За інформацією "Чемпіона", у готелі "Донбас-Палас" мали зустрітися Рінат Ахметов, Борис Колеснікова, його новий радник по Євро-2012 Олександр Заварова та сам Платіні.

Завдання Заварова на посаді радника по Євро-2012 одне - у зустрічі з Платіні він має відіграти роль комунікатора у розмові з Платіні, оскільки є його давнім знайомим, і створити атмофсеру довірливої розмови.

Тема розмова одна - Платіні має не втручатися у законну (це вже як вийде) зміну президента ФФУ, а нинішня влада дасть президенту УЄФА гарантії, що пігдотовка до Євро-2012 буде вестися у дуже швидкому темпі із залученням грошей держави та бізнесу.

Невідомо лише поки, які результати цієї вечері. Зрозуміло одне, що такий підхід має імпонувати Платіні, для якого Євро-2012 - це турнір-виклик, і він може пожертвувати заради його успішної організації фігурою Григорія Суркіса.

У француза не буде особливої боротьби із власною совістю, оскільки вже одного разу Суркіс грав проти Платіні на минулих виборах президента УЄФА. Тепер подивимося наскілька гарна пам`ять у Платіні...

Джерело: Чемпіон

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.04.2010, 08:57
11.04.2010, 08:57
28416 0
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть