Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

5 років на сайті !

2017-10-03 09:17 Друзі, колеги ! Саме цієї миті, рівно 5 років тому, я приєднався до великої родини - ...

Друзі, колеги !

Саме цієї миті, рівно 5 років тому, я приєднався до великої родини - "Динамо Київ від Шурика". Тут знайшов справжніх друзів та колег, а також знайшлися тут і вороги ;)

Зізнаюся, що на цей сайт наштовхнувся перед самим початком ЄВРО-2012 - наприкінці травня 2012-го. І наштовхнувся на нього випадково.

Шукав почитати щось про футбол, і тут Google "видав" цей сайт.

Не пам'ятаю, чому не зареєструвався на сайті перед самим ЄВРО... Але під час ЄВРО-2012, а також після, став більше уваги приділяти цьому сайту. І потім поринув з головою у події та життя "Динамо Київ від Шурика". І нарешті 3 жовтня 2012 року о 9:17 таки зареєструвався.

Як згодом виявилося, що наш сайт є найпопулярнішим за відвідуваністю серед вболівальників. Статистики точної не знаю, але знаю одне. "Динамо Київ від Шуріка" популярніший навіть за офійціний сайт Динамо.

І що мені тут відразу сподобалося, що приблизно 95% присутніх на сайті, звертаються один до одного на "Ви". Ну 5% іншіх не рахуємо. Бо то не хороші люди. Це і відрізняє наш сайт від того ж "Терікона", де тільки і чуєш (правда коменти там вже зачинені) "ти", "ти", "ти" та усе там "по понятіях".

І цей сайт об'єднав багатьох вболівальників, які мешкають не тільки в Україні, а у тих же Німеччині, Білорусії, Польщі (пару таких є), Ізраїлю та навіть далеких Сполучених Штатів. Тільки перебування тут шановного "філадельфійця" Деві Аркад'єва чого тільки вартує.

Може хтось звинуватить мене, чому я мало приділяю у блогах уваги Динамо, а значна більшість моїх блогів присвячена Збірній ? Тому що Збірна України - це головна команда для мене, так само, як і Динамо. І найперші матчі в житті, які я почав дивитися, були матчі за участю Збірної. Це вже трішки потім я почав цікавитися більше футболом та по-справжньому за Динамо Київ вболівати.

Ще цей сайт відрізняється тим, що тут є багато освідчених людей, з якими можна подискутувати не тільки на тему футболу, але і на різні теми.

Радий бути з усіма вами, мої друзі та колеги !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.10.2017, 09:17
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть